ghezel ala
تماس منابع دانلود پیوندها مقالات درباره  
   
فیلم و عکس ماهیگیری ورزشی بیماریها تکثیر و پرورش زیست شناسی صفحه اول
عناوین مقالات:
با کلیک روی عنوان، متن
کامل را در سمت راست ببینید
 
 

17. ارزیابی کاربرد اسانس اوکالیپتوس (.Eucaliptus camaldolensis Dehnh) در کنترل آلودگی های قارچی تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان
18. ارزیابی کاربرد اسانس شمعدانی (Geranium herbarum) در کنترل آلودگی های قارچی تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان
19. استفاده از آلویتا برای حذف قارچ ها در مراحل انکوباسیون تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان Onchorhynchus mykiss
20. استفاده از سیست پوسته زدایی شده آرتمیا در تغذیه لارو قزل آلای رنگین کمان
21. استفاده از ماهی قزل آلا برای سنجش سمیت ناشی از آرسنیک در آب
22. استفاده از مغز میوه بلوط به عنوان ماده مغذی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان
23. افزایش مقاومت به استرس های محیطی pH و دما در لاروهای قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) از طریق تغذیه با آرتمیای غنی شده با اسیدهای چرب غیر اشباع بلند زنجیره
24. افزایش مقاومت به تنشهای محیطی pH و دما در لاروهای قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) از طریق تغذیه با مکمل پودر گاماروس
25. القا تکثیر جنس ماده قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss با استفاده از هورمون سنتز شده
26. القای ماده زایی در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss با تاکید بر تعیین زمان خروج گویچه قطبی دوم
27. اندازه گیری و مقایسه سطح فعالیت برخی آنزیمهای گوارشی در لارو ماهی آزاد دریای خزر و ماهی قزل آلای رنگین کمان در مرحله شروع تغذیه خارجی
28. ایجاد ماده زایی در ماهی قزل آلای رنگین کمان توسط پرتو فرابنفش
29. برخی از خصوصیات زیستی ماهی قزل آلای خال قرمز (Salmo trutta fario (Linnaeus, 1758 در رودخانه تنکابن
30. بررسی آلودگی به ویروس IHN در مزارع پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دو استان تهران و چهار محال و بختیاری با استفاده از تکنیک آنتی بادی درخشان به روش غیر مستقیم
31. بررسی آلودگی ناشی از کارگاههای پرورش ماهی قزل آلا در رودخانه هراز
32. بررسی آلودگی ناشی از کارگاه های پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان بر روی پارامترهای کیفی آب رودخانه هراز

 
بعد ادامه فهرست قبل
تبلیغات:


21.
استفاده از ماهی قزل آلا برای سنجش سمیت ناشی از آرسنیک در آب
نویسندگان:کاظم ندافی(knadafi[at]tums.ac.ir)، رامین نبی زاده نودهی()، مسعود یونسیان()، غلامرضا جاهد خانیکی()، ایوب بیکی()
منبع: آب و فاضلاب تابستان 1385; 17(2 (مسلسل 58)):62-69. (انتشار توسط sid.ir)

خلاصه مقاله:
برای ارزیابی اثرات مواد و ترکیبات سمی موجود در آب و فاضلاب، انجام آزمایشهای فیزیکی و شیمیایی به تنهایی کافی نیست و باید آزمایشهای سمیت نیز انجام شود. هدف از انجام آزمایشهای سمیت ممکن است سنجش سمیت کل یا سمیت ناشی از یک ماده سمی معین باشد که این آزمایشها ترجیحا با استفاده از موجودات زنده بومی آب پذیرنده انجام می شود. هدف از این تحقیق تعیین سمیت آرسنیک (As) آب روی ماهی قزل آلای رنگین کمان بومی کشور بود. سمیت حاد آرسنیک به وسیله اندازه گیری اثرات مرگ و میر آن روی ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط استاتیک تعیین شد. در پنج آکواریم به ابعاد 25×30×30 سانتی متر، پنج غلظت 5، 10، 15، 20 و 25 میلی گرم در لیتر از محلول تست آرسنیک تهیه و به هر غلظت ده عدد ماهی اضافه شد و یک آکواریوم با شرایط یکسان که فاقد محلول آرسنیک بود به عنوان شاهد در نظر گرفته شد. مقدار آرسنیک، اکسیژن محلول، دما و pH محلول تست در زمانهای 2، 4، 6، 8، 24، 48، 72 و 96 ساعت اندازه گیری شد. دمای آب آکواریوم از طریق گردش آب در داخل یخچال به صورت غیر تماسی با نمونه ها تنظیم می شد. مقدار LC50 در زمانهای 24، 48، 72 و 96 ساعت به ترتیب برابر 28.13، 21.77، 15.78، و 12.72 میلی گرم در لیتر تعیین شد و منحنی پروبیت با استفاده از نرم افزار هاروارد چارت ایکس ال و منحنی LC50 با استفاده از نرم افزار اکسل رسم شد. نتایج به دست آمده از این تحقیق با نتایج مطالعات انجام شده توسط بعضی از محققانی که بر روی همین گونه در سایر کشورها مطالعه نموده اند، مطابقت دارد.

مقاله کامل