ghezel ala
تماس منابع دانلود پیوندها مقالات درباره  
   
فیلم و عکس ماهیگیری ورزشی بیماریها تکثیر و پرورش زیست شناسی صفحه اول
عناوین مقالات:
با کلیک روی عنوان، متن
کامل را در سمت راست ببینید
 
 

17. ارزیابی کاربرد اسانس اوکالیپتوس (.Eucaliptus camaldolensis Dehnh) در کنترل آلودگی های قارچی تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان
18. ارزیابی کاربرد اسانس شمعدانی (Geranium herbarum) در کنترل آلودگی های قارچی تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان
19. استفاده از آلویتا برای حذف قارچ ها در مراحل انکوباسیون تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان Onchorhynchus mykiss
20. استفاده از سیست پوسته زدایی شده آرتمیا در تغذیه لارو قزل آلای رنگین کمان
21. استفاده از ماهی قزل آلا برای سنجش سمیت ناشی از آرسنیک در آب
22. استفاده از مغز میوه بلوط به عنوان ماده مغذی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان
23. افزایش مقاومت به استرس های محیطی pH و دما در لاروهای قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) از طریق تغذیه با آرتمیای غنی شده با اسیدهای چرب غیر اشباع بلند زنجیره
24. افزایش مقاومت به تنشهای محیطی pH و دما در لاروهای قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) از طریق تغذیه با مکمل پودر گاماروس
25. القا تکثیر جنس ماده قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss با استفاده از هورمون سنتز شده
26. القای ماده زایی در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss با تاکید بر تعیین زمان خروج گویچه قطبی دوم
27. اندازه گیری و مقایسه سطح فعالیت برخی آنزیمهای گوارشی در لارو ماهی آزاد دریای خزر و ماهی قزل آلای رنگین کمان در مرحله شروع تغذیه خارجی
28. ایجاد ماده زایی در ماهی قزل آلای رنگین کمان توسط پرتو فرابنفش
29. برخی از خصوصیات زیستی ماهی قزل آلای خال قرمز (Salmo trutta fario (Linnaeus, 1758 در رودخانه تنکابن
30. بررسی آلودگی به ویروس IHN در مزارع پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دو استان تهران و چهار محال و بختیاری با استفاده از تکنیک آنتی بادی درخشان به روش غیر مستقیم
31. بررسی آلودگی ناشی از کارگاههای پرورش ماهی قزل آلا در رودخانه هراز
32. بررسی آلودگی ناشی از کارگاه های پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان بر روی پارامترهای کیفی آب رودخانه هراز

 
بعد ادامه فهرست قبل
تبلیغات:


20.
استفاده از سیست پوسته زدایی شده آرتمیا در تغذیه لارو قزل آلای رنگین کمان
نویسندگان: بهروز یاراحمدی(behrouzy[at]gmail.com)، فرخ مقدسی()، رزیتا سیاوشی()
منبع: پژوهش و سازندگي زمستان 1385; 19(4 (پي آيند 73) در امور دام و آبزيان):49-58. (انتشار توسط sid.ir)

خلاصه مقاله:
امروزه در پرورش لارو ماهیان پرورشی استفاده از غذای زنده کاربرد فراوانی دارد که از میان منابع متعدد و متنوع غذای زنده سیست پوسته زدایی شده آرتمیا را به دلیل ارزش غذایی بالا، قابلیت هضم زیاد، روش تولید آسان به عنوان یک منبع مهم غذایی مورد توجه می باشد. با توجه به اهمیت این ماده غذایی و امکان جایگزینی آن بجای منابع پروتئینی در تغذیه لاروهای قزل آلای رنگین کمان، از سطوح مختلف سیست پوسته زدایی شده آرتمیا در قالب طرح کامل تصادفی (CRD) با شش تیمار شامل شاهد، 5، 10، 15، 20 و 25 درصد سیست پوسته زدایی شده آرتمیا در سه تکرار استفاده گردید. در این آزمایش از 18 تراف که هر یک شامل 1000 قطعه لارو با میانگین وزن 25±125 میل گرم استفاده شد. طول دوره آزمایش به مدت 40 روز تا رسیدن لاروها به وزن یک گرمی تعیین گردید. جیره های مورد استفاده در این آزمایش با در نظر گرفتن مقادیر ثابت سیست پوسته زدایی شده آرتمیا توسط نرم افزار UFFDA (1992) فرموله و سپس تهیه گردید. در طول دوره آزمایش پارامترهای مختلف شامل افزایش وزن لاروها (GR)، سرعت رشد ویژه (SGR)، درصد زنده مانی (SR)، خوراک مصرفی (FI) و ضریب تبدیل مواد غذایی (FCR) مورد اندازه گیری قرار گرفت. نتایج نشان داد بین گروه های مختلف، تیمارهای 5 و 10 درصد جایگزینی سیست پوسته زدایی شده آرتمیا بهترین وضعیت را از نظر افزایش وزن با مقادیر 28.54±7.29 و 28.85±7.28 میلی گرم داشته، در حالی که تیمار شاهد با میزان 28.12±6.32 میلی گرم کمترین افزایش وزن را داشت. (p<0.05). بیشترین درصد سرعت رشد ویژه (SGR) و درصد زنده مانی (SR) به ترتیب با 86.04±2.78 و 2.42 درصد مربوط به تیمار 5 درصد بود. بیشترین درصد سرعت رشد (SGR) و درصد زنده مانی (SR) به ترتیب با 2.78 86.04± و 2.42 درصد مربوط به تیمار 5 درصد بود. براساس نتیاج حاصله از لحاظ میزان خوراک مصرفی در دوره های مختلف زیست سنجی با پیشرفت زمان آزمایش بین دوره های مختلف اختلاف معنی داری مشاهده گردید. به طوری که از دوره دوم زیست سنجی به بعد تیمارهای 5 و 10 درصد کمترین خوراک مصرفی را دارا بوده و بیشترین مصرف خوراک مربوط به تیمارهای 15 و 20 و 25 درصد بوده نتایج نشان داد ضریب تبدیل غذایی (FCR) تیمار 5 درصد سیست پوسته زدایی شده آرتمیا با میزان 0.09±0.88 دارای بهترین وضعیت در بین تیمارهای دیگر بوده و در گروه برتر قرار گرفت (p<0.05).

مقاله کامل