ghezel ala
تماس منابع دانلود پیوندها مقالات درباره  
   
فیلم و عکس ماهیگیری ورزشی بیماریها تکثیر و پرورش زیست شناسی صفحه اول
عناوین مقالات:
با کلیک روی عنوان، متن
کامل را در سمت راست ببینید
 
 

17. ارزیابی کاربرد اسانس اوکالیپتوس (.Eucaliptus camaldolensis Dehnh) در کنترل آلودگی های قارچی تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان
18. ارزیابی کاربرد اسانس شمعدانی (Geranium herbarum) در کنترل آلودگی های قارچی تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان
19. استفاده از آلویتا برای حذف قارچ ها در مراحل انکوباسیون تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان Onchorhynchus mykiss
20. استفاده از سیست پوسته زدایی شده آرتمیا در تغذیه لارو قزل آلای رنگین کمان
21. استفاده از ماهی قزل آلا برای سنجش سمیت ناشی از آرسنیک در آب
22. استفاده از مغز میوه بلوط به عنوان ماده مغذی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان
23. افزایش مقاومت به استرس های محیطی pH و دما در لاروهای قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) از طریق تغذیه با آرتمیای غنی شده با اسیدهای چرب غیر اشباع بلند زنجیره
24. افزایش مقاومت به تنشهای محیطی pH و دما در لاروهای قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) از طریق تغذیه با مکمل پودر گاماروس
25. القا تکثیر جنس ماده قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss با استفاده از هورمون سنتز شده
26. القای ماده زایی در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss با تاکید بر تعیین زمان خروج گویچه قطبی دوم
27. اندازه گیری و مقایسه سطح فعالیت برخی آنزیمهای گوارشی در لارو ماهی آزاد دریای خزر و ماهی قزل آلای رنگین کمان در مرحله شروع تغذیه خارجی
28. ایجاد ماده زایی در ماهی قزل آلای رنگین کمان توسط پرتو فرابنفش
29. برخی از خصوصیات زیستی ماهی قزل آلای خال قرمز (Salmo trutta fario (Linnaeus, 1758 در رودخانه تنکابن
30. بررسی آلودگی به ویروس IHN در مزارع پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دو استان تهران و چهار محال و بختیاری با استفاده از تکنیک آنتی بادی درخشان به روش غیر مستقیم
31. بررسی آلودگی ناشی از کارگاههای پرورش ماهی قزل آلا در رودخانه هراز
32. بررسی آلودگی ناشی از کارگاه های پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان بر روی پارامترهای کیفی آب رودخانه هراز

 
بعد ادامه فهرست قبل
تبلیغات:


23.
افزايش مقاومت به استرس هاي محيطي pH و دما در لاروهاي قزل آلاي رنگين کمان (Oncorhynchus mykiss) از طريق تغذيه با آرتمياي غني شده با اسيدهاي چرب غير اشباع بلند زنجيره
نویسندگان: محمدکاظم میرزاخانی()، قبادآذری تاکامی()، عبدالمحمد عابدیان کناری()، اکبر بنوره().
منبع: پژوهش و سازندگي زمستان 1384; 18(4 (پي آيند 69) در امور دام و آبزيان):47-52. (انتشار توسط sid.ir)

خلاصه مقاله:
اين تحقيق در آبان ماه سال 1382 در کارگاه تکثير و پرورش آزاد ماهيان شهيد باهنر کلاردشت شهر چالوس و با هدف افزايش مقاومت لاروهاي قزل آلاي رنگين کمان به استرس هاي محيطي از طريق تغذيه با آرتمياي غني شده با اسيدهاي چرب غير اشباع بلند زنجيره، در 4 گروه مختلف و با 3 تکرار در هر تيمار به مدت 20 روز انجام پذيرفت. لاروهاي تازه به تغذيه افتاده ماهي قزل آلا به صورت تصادفي از حوضچه هاي پرورش انتخاب شدند و با 4 تيمار غذايي که عبارت بودند از: غذاي کنسانتره تجاري، ناپليوس آرتمياي اينستار I، آرتمياي غني شده، مخلوط آرتمياي غني شده و غذاي کنسانتره )هر کدام به ميزان (%50 تغذيه شدند. در پايان آزمايش لاروهاي تيمار سوم که از آرتمياي غني شده تغذيه کرده بودند با 98.9± 1.9 درصد بازماندگي در شرايط استرس pH پايين و 66.5 ±3.7 درصد بازماندگي در شرايط استرس pH بالاتر از محيط پرورش، مقاوم ترين لاروها در برابر استرس حاصل از تغيير pH بودند (p<0.05). همچنين بيشترين ميزان مقاومت در برابر استرس حاصل از تغيير دماي محيط در لاروهاي تيمار سوم و چهارم با 77.8 درصد بازماندگي در دماي 24 درجه سانتي گراد مشاهده شد (p<0.05).

 
 
س