ghezel ala
تماس منابع دانلود پیوندها مقالات درباره  
   
فیلم و عکس ماهیگیری ورزشی بیماریها تکثیر و پرورش زیست شناسی صفحه اول

ghezelala.ir
عناوین مقالات:
با کلیک روی عنوان، متن
کامل را در سمت راست ببینید
 
 

17. ارزیابی کاربرد اسانس اوکالیپتوس (.Eucaliptus camaldolensis Dehnh) در کنترل آلودگی های قارچی تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان
18. ارزیابی کاربرد اسانس شمعدانی (Geranium herbarum) در کنترل آلودگی های قارچی تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان
19. استفاده از آلویتا برای حذف قارچ ها در مراحل انکوباسیون تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان Onchorhynchus mykiss
20. استفاده از سیست پوسته زدایی شده آرتمیا در تغذیه لارو قزل آلای رنگین کمان
21. استفاده از ماهی قزل آلا برای سنجش سمیت ناشی از آرسنیک در آب
22. استفاده از مغز میوه بلوط به عنوان ماده مغذی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان
23. افزایش مقاومت به استرس های محیطی pH و دما در لاروهای قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) از طریق تغذیه با آرتمیای غنی شده با اسیدهای چرب غیر اشباع بلند زنجیره
24. افزایش مقاومت به تنشهای محیطی pH و دما در لاروهای قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) از طریق تغذیه با مکمل پودر گاماروس
25. القا تکثیر جنس ماده قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss با استفاده از هورمون سنتز شده
26. القای ماده زایی در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss با تاکید بر تعیین زمان خروج گویچه قطبی دوم
27. اندازه گیری و مقایسه سطح فعالیت برخی آنزیمهای گوارشی در لارو ماهی آزاد دریای خزر و ماهی قزل آلای رنگین کمان در مرحله شروع تغذیه خارجی
28. ایجاد ماده زایی در ماهی قزل آلای رنگین کمان توسط پرتو فرابنفش
29. برخی از خصوصیات زیستی ماهی قزل آلای خال قرمز (Salmo trutta fario (Linnaeus, 1758 در رودخانه تنکابن
30. بررسی آلودگی به ویروس IHN در مزارع پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دو استان تهران و چهار محال و بختیاری با استفاده از تکنیک آنتی بادی درخشان به روش غیر مستقیم
31. بررسی آلودگی ناشی از کارگاههای پرورش ماهی قزل آلا در رودخانه هراز
32. بررسی آلودگی ناشی از کارگاه های پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان بر روی پارامترهای کیفی آب رودخانه هراز

 
بعد ادامه فهرست قبل
تبلیغات:


32.
بررسی آلودگی ناشی از کارگاه های پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان بر روی پارامترهای کیفی آب رودخانه هراز
نویسندگان: مهدی نادری جلودار(naderi_j[at]yahoo.com)، عباس اسمعیلی ساری()، محمدرضا احمدی()، سیدجعفر سیف آبادی()، اصغر عبدلی().
منبع: علوم محیطی زمستان 1385; 4(2):21-36. (انتشار توسط sid.ir)

خلاصه مقاله:
در این تحقیق به منظور بررسی اثرات کارگاه های پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان بر کیفیت آب رودخانه هراز و روند خود پالایی آن، چهار کارگاه تکثیر و پرورش ماهی و ده ایستگاه نمونه برداری انتخاب شدند. اندازه گیری خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مواد مغذی آب شامل ToC، DO، BOD5، pH، سختی کل، TDS، TSS، کدورت، EC، PO4، NH4، NO3 و NO2 در هر دو ماه یکبار و در یک دوره یکساله صورت گرفت. نتایج حاصل از آنالیزها نشان داد که دامنه مقدار متوسط پارامترها در ایستگاه های مختلف را در مدت بررسی برای دما، 8.9-11.7 درجه سانتی گراد، 8.7-11.3DO میلی گرم در لیتر، 2.95-5.9 BODS میلی گرم در لیتر، 7.4-7.9 pH، سختی کل 160-245 میلی گرم در لیتر، 209-247 TDS میلی گرم در لیتر، 62-156 TSS میلی گرم در لیتر، کدورت 21.2-76 NTU، 389-491 EC میکروموس بر سانتی متر، 0.014-0.115 PO4 میلی گرم در لیتر، 0.014-0.783 NH4 میلی گرم در لیتر، 0.74-1.49 NO3 میلی گرم در لیتر و 0.003-0.021 NO2 میلی گرم در لیتر متغیر بود. در این مطالعه مقادیر پارامترهای فوق در ایستگاه های مختلف دارای نوساناتی بوده و برخی از آن ها شامل DO، TSS، NH4، و کدورت در ایستگاه های مختلف اختلاف معنی داری داشتند که نتیجه تاثیر مزارع پرورش ماهی و خودپالایی رودخانه می باشد. این فاکتورها در فصول مختلف سال نیز در تغییر بوده که علت اصلی آن تغییر شرایط محیطی و شدت فعالیت کارگاه ها می باشد.

مقاله کامل