ghezel ala
تماس منابع دانلود پیوندها مقالات درباره  
   
فیلم و عکس ماهیگیری ورزشی بیماریها تکثیر و پرورش زیست شناسی صفحه اول
عناوین مقالات:
با کلیک روی عنوان، متن
کامل را در سمت راست ببینید
 
 

17. ارزیابی کاربرد اسانس اوکالیپتوس (.Eucaliptus camaldolensis Dehnh) در کنترل آلودگی های قارچی تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان
18. ارزیابی کاربرد اسانس شمعدانی (Geranium herbarum) در کنترل آلودگی های قارچی تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان
19. استفاده از آلویتا برای حذف قارچ ها در مراحل انکوباسیون تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان Onchorhynchus mykiss
20. استفاده از سیست پوسته زدایی شده آرتمیا در تغذیه لارو قزل آلای رنگین کمان
21. استفاده از ماهی قزل آلا برای سنجش سمیت ناشی از آرسنیک در آب
22. استفاده از مغز میوه بلوط به عنوان ماده مغذی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان
23. افزایش مقاومت به استرس های محیطی pH و دما در لاروهای قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) از طریق تغذیه با آرتمیای غنی شده با اسیدهای چرب غیر اشباع بلند زنجیره
24. افزایش مقاومت به تنشهای محیطی pH و دما در لاروهای قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) از طریق تغذیه با مکمل پودر گاماروس
25. القا تکثیر جنس ماده قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss با استفاده از هورمون سنتز شده
26. القای ماده زایی در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss با تاکید بر تعیین زمان خروج گویچه قطبی دوم
27. اندازه گیری و مقایسه سطح فعالیت برخی آنزیمهای گوارشی در لارو ماهی آزاد دریای خزر و ماهی قزل آلای رنگین کمان در مرحله شروع تغذیه خارجی
28. ایجاد ماده زایی در ماهی قزل آلای رنگین کمان توسط پرتو فرابنفش
29. برخی از خصوصیات زیستی ماهی قزل آلای خال قرمز (Salmo trutta fario (Linnaeus, 1758 در رودخانه تنکابن
30. بررسی آلودگی به ویروس IHN در مزارع پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دو استان تهران و چهار محال و بختیاری با استفاده از تکنیک آنتی بادی درخشان به روش غیر مستقیم
31. بررسی آلودگی ناشی از کارگاههای پرورش ماهی قزل آلا در رودخانه هراز
32. بررسی آلودگی ناشی از کارگاه های پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان بر روی پارامترهای کیفی آب رودخانه هراز

 
بعد ادامه فهرست قبل
تبلیغات:


19.
استفاده از آلویتا برای حذف قارچ ها در مراحل انکوباسیون تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان Onchorhynchus mykiss
نویسندگان: مژگان امتیازجو()، لاله شیخی مقدم()
منبع: نشریه علوم(دانشگاه تربیت معلم) بهار و تابستان 1386; 7(2-1):835-846 . (انتشار توسط sid.ir)

خلاصه مقاله:
مالاشیت گرین یکی از فرآورده های رنگی آنیلین است. این ماده به عنوان ترکیبی جهش زا و سرطان زا شناخته شده است. استعمال این ترکیب شیمیایی، برای ماهیانی که به مصرف انسان می رسند، مورد تایید اداره نظارت بر دارو و غذای ایالات متحده (FDA) قرار نگرفته است. به دنبال اعمال محدودیت مصرف مالاشیت گرین توسط FDA، اثرات زیست محیطی بسیار نامطلوب آن و بی خطر بودن کامل آلویتا، این ماده به عنوان جای گزین مالاشیت گرین بررسی شد. این تحقیق به دو روش آزمایشگاهی و محیطی انجام گرفت. در روش آزمایشگاهی ابتدا تخم های آلوده به قارچ ماهی قزل آلا بر روی محیط کشت سابورودکستروز آگار، کشت داده و خالص سازی شد. سپس آلویتا با غلظت های 1، 2، 3، 4 و 5 گرم در لیتر به محیط کشت سابورودکستروز آگار اضافه شد و توده های قارچی خالص سازی شده موکور و رایزوپوس، بر روی آن کشت داده شد. بعد از زمان 48 ساعت و یک هفته، نمونه ها بررسی شدند، روی نمونه شاهد (بدون آلویتا)، توده قارچی رشد کرد و در نمونه های حاوی آلویتا هیچ قارچی مشاهده نشد. در روش محیطی یک تراف شاهد (بدون آلویتا) و سه تراف حاوی آلویتا، به روش حمام دادن، با غلظت های 1 گرم در لیتر به مدت های 30 و 60 دقیقه، و 2 گرم در لیتر به مدت 30 دقیقه و یک تراف مالاشیت گرین با غلظت 2 میلی گرم در لیتر به مدت یک ساعت، در مزرعه تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا نیاک بررسی شدند. تجزیه و تحلیل های آماری نتایج به دست آمده که با استفاده از نرم افزار spss و استفاده از آزمون آنالیز واریانس انجام گرفت، حاکی از آن است که با ضریب اطمینان 95 درصد و P=0.265، اختلاف معنی داری بین تعداد تخم های چشم زده تراف های حاوی آلویتا و تراف حاوی مالاشیت گرین وجود ندارد و آلویتا با غلظت یک گرم در لیتر از بین غلظت های آزمایش شده، می تواند جای گزین مناسبی برای مالاشیت گرین باشد.

مقاله کامل