ghezel ala
تماس منابع دانلود پیوندها مقالات درباره  
   
فیلم و عکس ماهیگیری ورزشی بیماریها تکثیر و پرورش زیست شناسی صفحه اول
عناوین مقالات:
با کلیک روی عنوان، متن
کامل را در سمت راست ببینید
 
 

17. ارزیابی کاربرد اسانس اوکالیپتوس (.Eucaliptus camaldolensis Dehnh) در کنترل آلودگی های قارچی تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان
18. ارزیابی کاربرد اسانس شمعدانی (Geranium herbarum) در کنترل آلودگی های قارچی تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان
19. استفاده از آلویتا برای حذف قارچ ها در مراحل انکوباسیون تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان Onchorhynchus mykiss
20. استفاده از سیست پوسته زدایی شده آرتمیا در تغذیه لارو قزل آلای رنگین کمان
21. استفاده از ماهی قزل آلا برای سنجش سمیت ناشی از آرسنیک در آب
22. استفاده از مغز میوه بلوط به عنوان ماده مغذی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان
23. افزایش مقاومت به استرس های محیطی pH و دما در لاروهای قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) از طریق تغذیه با آرتمیای غنی شده با اسیدهای چرب غیر اشباع بلند زنجیره
24. افزایش مقاومت به تنشهای محیطی pH و دما در لاروهای قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) از طریق تغذیه با مکمل پودر گاماروس
25. القا تکثیر جنس ماده قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss با استفاده از هورمون سنتز شده
26. القای ماده زایی در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss با تاکید بر تعیین زمان خروج گویچه قطبی دوم
27. اندازه گیری و مقایسه سطح فعالیت برخی آنزیمهای گوارشی در لارو ماهی آزاد دریای خزر و ماهی قزل آلای رنگین کمان در مرحله شروع تغذیه خارجی
28. ایجاد ماده زایی در ماهی قزل آلای رنگین کمان توسط پرتو فرابنفش
29. برخی از خصوصیات زیستی ماهی قزل آلای خال قرمز (Salmo trutta fario (Linnaeus, 1758 در رودخانه تنکابن
30. بررسی آلودگی به ویروس IHN در مزارع پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دو استان تهران و چهار محال و بختیاری با استفاده از تکنیک آنتی بادی درخشان به روش غیر مستقیم
31. بررسی آلودگی ناشی از کارگاههای پرورش ماهی قزل آلا در رودخانه هراز
32. بررسی آلودگی ناشی از کارگاه های پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان بر روی پارامترهای کیفی آب رودخانه هراز

 
بعد ادامه فهرست قبل
تبلیغات:


31.
بررسی آلودگی ناشی از کارگاههای پرورش ماهی قزل آلا در رودخانه هراز
نویسندگان: الهام کاظم زاده خواجویی()، عباس اسماعیلی ساری()، سیدمحمود قاسم پوری().
منبع: مجله علوم و فنون دریایی ایران تابستان 1381; 1(3):27-34. (انتشار توسط sid.ir)

خلاصه مقاله:
در این تحقیق به منظور بررسی اثرات کارگاههای پرورش ماهی قزل آلا بر کیفیت آب رودخانه هراز، سه کارگاه تکثیر و پرورش ماهی انتخاب و طی ماه های اسفند، خرداد و تیر، سه بار در دو نوبت صبح و بعدازظهر از آب ورودی و خروجی کارگاهها نمونه برداری شد و پارامترهای pH, EC DO و BOD5 توسط دستگاه DO سنج و مواد مغذی شامل آمونیوم، نیتریت، نیترات و اورتوفسفات بوسیله دستگاه یون کروماتوگراف(HPLC) با دتکتور CDD-6AV اندازه گیری شدند. نتایج حاصل از آنالیزها نشان داد که دامنه اختلاف پارامترها در آب ورودی و خروجی برایDO از 0.15 تا 3.92 میلی گرم در لیتر، pH از 0.02 تا 0.32، EC از 1 تا 31 میکروزیمنتس در سانتیمتر، BOD5 از 0.12 تا 1.91 میلی گرم در لیتر، آمونیم از 0.05 تا 0.69 میلی گرم در لیتر و نیترات از 0.09 تا 0.67 میلی گرم در لیتر متغیر بوده و غلظت نیتریت و اورتوفسفات در حد تشخیص دستگاه نبود. در این مطالعه همبستگی معنی داری بین تراکم آبزی پروری و غلظت آمونیم مشاهده گردید

مقاله کامل