ghezel ala
تماس منابع دانلود پیوندها مقالات درباره  
   
فیلم و عکس ماهیگیری ورزشی بیماریها تکثیر و پرورش زیست شناسی صفحه اول
عناوین مقالات:
با کلیک روی عنوان، متن
کامل را در سمت راست ببینید
 
 

17. ارزیابی کاربرد اسانس اوکالیپتوس (.Eucaliptus camaldolensis Dehnh) در کنترل آلودگی های قارچی تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان
18. ارزیابی کاربرد اسانس شمعدانی (Geranium herbarum) در کنترل آلودگی های قارچی تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان
19. استفاده از آلویتا برای حذف قارچ ها در مراحل انکوباسیون تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان Onchorhynchus mykiss
20. استفاده از سیست پوسته زدایی شده آرتمیا در تغذیه لارو قزل آلای رنگین کمان
21. استفاده از ماهی قزل آلا برای سنجش سمیت ناشی از آرسنیک در آب
22. استفاده از مغز میوه بلوط به عنوان ماده مغذی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان
23. افزایش مقاومت به استرس های محیطی pH و دما در لاروهای قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) از طریق تغذیه با آرتمیای غنی شده با اسیدهای چرب غیر اشباع بلند زنجیره
24. افزایش مقاومت به تنشهای محیطی pH و دما در لاروهای قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) از طریق تغذیه با مکمل پودر گاماروس
25. القا تکثیر جنس ماده قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss با استفاده از هورمون سنتز شده
26. القای ماده زایی در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss با تاکید بر تعیین زمان خروج گویچه قطبی دوم
27. اندازه گیری و مقایسه سطح فعالیت برخی آنزیمهای گوارشی در لارو ماهی آزاد دریای خزر و ماهی قزل آلای رنگین کمان در مرحله شروع تغذیه خارجی
28. ایجاد ماده زایی در ماهی قزل آلای رنگین کمان توسط پرتو فرابنفش
29. برخی از خصوصیات زیستی ماهی قزل آلای خال قرمز (Salmo trutta fario (Linnaeus, 1758 در رودخانه تنکابن
30. بررسی آلودگی به ویروس IHN در مزارع پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دو استان تهران و چهار محال و بختیاری با استفاده از تکنیک آنتی بادی درخشان به روش غیر مستقیم
31. بررسی آلودگی ناشی از کارگاههای پرورش ماهی قزل آلا در رودخانه هراز
32. بررسی آلودگی ناشی از کارگاه های پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان بر روی پارامترهای کیفی آب رودخانه هراز

 
بعد ادامه فهرست قبل
تبلیغات:


24.
افزایش مقاومت به تنشهای محیطی pH و دما در لاروهای قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) از طریق تغذیه با مکمل پودر گاماروس
نویسندگان: محمدصادقی علوی یگانه(malavi[at]modares.ac.ir)، عبدالمحمد عابدیان کناری()، مسعود رضایی()، حمید محمدی آزرم().
منبع: مجله علوم و فنون دریایی ایران زمستان 1382; 3(1):57-66. (انتشار توسط sid.ir)

خلاصه مقاله:
این تحقیق با هدف افزایش مقاومت لاروهای قزل آلای رنگین کمان به تنشهای محیطی از طریق تغذیه با مکمل پودر گاماروس رودخانه ای و دریایی در دو سطح 10% و 25% در مقایسه با غذای تجاری در 5 گروه مختلف و با سه تکرار به مدت 60 روز انجام شد. لاروهای تازه به تغذیه افتاده ماهی قزل آلا به صورت تصادفی از حوضچه های پرورش انتخاب شدند و با 5 تیمار غذایی شامل غذای کنستانتره تجاری (به عنوان شاهد)، مخلوط 90% غذای تجاری و 10% پودر گاماروس دریایی، مخلوط 75% غذای تجاری و 25% پور گاماروس دریایی تغذیه شدند. در پایان آزمایش گروههای تغذیه شده با مکمل پودر گاماروس دریایی و آب شیرین در هر دو سطح 10% و 25%، در اغلب موارد دارای بقای بیشتری در برابر تنشهای محیطی نسبت به گروه شاهد بودند. بین تیمارها در شوکهای pH اسیدی (3.8) و دمای بالا (24oC)، لاروهای گروه چهارم که با 10% مکمل پودر گاماروس دریایی تغذیه شده بودند، با بیشترین بقا، اختلاف معناداری را نسبت به تیمار شاهد نشان دادند (P£0.05). اما در شوک pH قلیایی (11.8)، با وجود بقای بیشتر در گروه چهارم این اختلاف معنادار نبود (P³0.05). با توجه به نتایج به دست آمده استفاده از 10% مکمل پودر گاماروس دریایی برای تولید لاروهای مقاوم و با کیفیت بهتر توصیه می شود.

مقاله کامل