ghezel ala
تماس منابع دانلود پیوندها مقالات درباره  
   
فیلم و عکس ماهیگیری ورزشی بیماریها تکثیر و پرورش زیست شناسی صفحه اول
عناوین مقالات:
با کلیک روی عنوان، متن
کامل را در سمت راست ببینید
 
 

17. ارزیابی کاربرد اسانس اوکالیپتوس (.Eucaliptus camaldolensis Dehnh) در کنترل آلودگی های قارچی تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان
18. ارزیابی کاربرد اسانس شمعدانی (Geranium herbarum) در کنترل آلودگی های قارچی تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان
19. استفاده از آلویتا برای حذف قارچ ها در مراحل انکوباسیون تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان Onchorhynchus mykiss
20. استفاده از سیست پوسته زدایی شده آرتمیا در تغذیه لارو قزل آلای رنگین کمان
21. استفاده از ماهی قزل آلا برای سنجش سمیت ناشی از آرسنیک در آب
22. استفاده از مغز میوه بلوط به عنوان ماده مغذی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان
23. افزایش مقاومت به استرس های محیطی pH و دما در لاروهای قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) از طریق تغذیه با آرتمیای غنی شده با اسیدهای چرب غیر اشباع بلند زنجیره
24. افزایش مقاومت به تنشهای محیطی pH و دما در لاروهای قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) از طریق تغذیه با مکمل پودر گاماروس
25. القا تکثیر جنس ماده قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss با استفاده از هورمون سنتز شده
26. القای ماده زایی در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss با تاکید بر تعیین زمان خروج گویچه قطبی دوم
27. اندازه گیری و مقایسه سطح فعالیت برخی آنزیمهای گوارشی در لارو ماهی آزاد دریای خزر و ماهی قزل آلای رنگین کمان در مرحله شروع تغذیه خارجی
28. ایجاد ماده زایی در ماهی قزل آلای رنگین کمان توسط پرتو فرابنفش
29. برخی از خصوصیات زیستی ماهی قزل آلای خال قرمز (Salmo trutta fario (Linnaeus, 1758 در رودخانه تنکابن
30. بررسی آلودگی به ویروس IHN در مزارع پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دو استان تهران و چهار محال و بختیاری با استفاده از تکنیک آنتی بادی درخشان به روش غیر مستقیم
31. بررسی آلودگی ناشی از کارگاههای پرورش ماهی قزل آلا در رودخانه هراز
32. بررسی آلودگی ناشی از کارگاه های پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان بر روی پارامترهای کیفی آب رودخانه هراز

 
بعد ادامه فهرست قبل
تبلیغات:


18.
ارزیابی کاربرد اسانس شمعدانی (Geranium herbarum) در کنترل آلودگی های قارچی تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان
نویسندگان: مصطفی شریف روحانی()، حسین علی ابراهیم زاده موسوی(hmosavi[at]ut.ac.ir)، علیرضا خسروی()، بابا مخیر()، علیرضا باهنر()، سید سعید میرزرگر()، یداله مهرابی()
منبع: مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران) 1385; 61(3):269-272. . (انتشار توسط sid.ir)

خلاصه مقاله:
هدف: ارزیابی قدرت مهار کنندگی اسانس ژرانیوم در کنترل آلودگی های قارچی تخم قزل آلای رنگین کمان.
طرح: مطالعه تجربی. حیوانات: 16 کیلوگرم تخم قزل آلای رنگین کمان (تعداد 232464 تخم).
روش: به منظور ارزیابی قدرت مهار کنندگی اسانس ژرانیوم در کنترل آلودگی های قارچی، تخم استحصالی از مولدین 4 ساله قزل آلای رنگین کمان مورد ارزیابی بالینی و کارگاهی تاثیر این اسانس دردزاژ 1 pmm؛ 5، 10، 25، 50، 100 به مدت 1 ساعت روزانه تا رسیدن به مرحله چشم زدگی 18-20) روز( قرار گرفتند. گروه های کنترل با شرایط یکسان در معرض 1 ppm داروی مالاشیت گرین (به عنوان کاربردی ترین داروی ضد قارچ) و دیگری بدون هر گونه مداخله دارویی واقع شدند. تحلیل آماری: با استفاده از نرم افزار SPSS، آنالیز واریانس و t-student.
نتایج: کشت تخم های قارچ زده آلودگی به ساپرولگنیا پارازیتیکا و فوزاریوم سولانی را مشخص نمود. نتایج آزمایش تعیین حداقل غلظت مهار کننده اسانس نسبت به ساپرولگنیا 4.8 و نسبت به فوزاریوم 18.2 میکروگرم در میلی لیتر بوده است.
نتیجه گیری: ژرانیوم در دزهای 25 pmm؛ 50؛ 100 اختلاف معنی داری با گروه شاهد داشته و پوشش نسبتا مناسبی از نظر مهار رشد قارچهای آبی فراهم نموده است.