ghezel ala
تماس منابع دانلود پیوندها مقالات درباره  
   
فیلم و عکس ماهیگیری ورزشی بیماریها تکثیر و پرورش زیست شناسی صفحه اول
عناوین مقالات:
با کلیک روی عنوان، متن
کامل را در سمت راست ببینید
 
 

81. تاثیر رژیم نوری بر رشد، بقا و پارامترهای تغذیه ای لارو نورس قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
82. تاثیر سطوح مختلف انرژی جیره غذایی بر رشد و ترکیب لاشه قزل آلای رنگین کمان در آب لب شور
83. تاثیر سطوح مختلف انرژی جیره های غذایی بر شاخص های رشد و ترکیبات لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورش یافته در آب لب شور
84. تاثیر ضد عفونی کننده های متداول بر باکتری استرپتوکوکوس اینیایی (Streptococcus iniae) جدا شده از ماهی های قزل آلای رنگین کمان در شرایط آزمایشگاه و تانک
85. تاثیر عوامل ژنتیکی و محیطی بر آنومالی های ظاهری ماهی قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
86. تاثیر ماده ال - کارنیتین روی مراحل اولیه رشد و ترکیبات بدن قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
87. تاثیر محلولهای فعال کننده بر افزایش میزان لقاح در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
88. تاثیر مواد آنتی اکسیدان و پلی فسفات سدیم برای حفظ کیفیت ماهی قزل آلا در سردخانه
89. تاثیر نسبت های مختلف کربوهیدرات به چربی در دو سطح متفاوت از پروتئین بر رشد، ترکیبات بدن و شاخص هپاتوسوماتیک ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
90. تاثیر کاهش سطح پروتئین جیره در یک وعده غذایی روزانه بر رشد و کارایی تغذیه قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss, Walbaum)
91. تجمع زیستی فلزات سنگین مس، روی، آهن و منگنز در تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) از مرحله لقاح تا تخم گشایی
92. تخمین تابع تولید ماهیان سردآبی در مزارع استان کهگیلویه و بویراحمد
93. تعیین دوز موثر درمانی پرازی کوانتل به صورت حمام درمانی علیه دیپلوستومیازیس ماهیان قزل آلای رنگین کمان پرورشی
94. تولید جمعیت تمام ماده قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از نرهای تغییر جنسیت یافته و بررسی پارامترهای رشد در سال اول پرورش
95. جایگزینی آرد ضایعات کشتارگاهی طیور به جای آرد ماهی در جیره غذایی مرحله پرواری ماهی قزل آلای رنگین کمان در آب لب شور
96. جداسازی و شناسایی قارچ های ساپروفیت از آلودگی قارچی تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان در مزارع تکثیر استان مازندران

 
بعد ادامه فهرست قبل
تبلیغات:


92.
تخمین تابع تولید ماهیان سردآبی در مزارع استان کهگیلویه و بویراحمد
نویسندگان: منصور زراء نژاد()، نصیب اله رضایی().
منبع: مجله علمی کشاورزی شهریور 1383; 27(1):147-155. (انتشار توسط sid.ir)

خلاصه مقاله:
هدف پژوهش حاضر تخمین تابع تولید ماهیان سردآبی در استان کهگیلویه و بویراحمد است. در این پژوهش با استفاده از روش‌های تحلیل اقتصادسنجی تاثیر عواملی مانند میزان غذای مصرفی، تعداد قطعات اولیه، وزن قطعه اولیه، مساحت استخر، طول دوره، نیروی کار، درجه حرارت و دبی آب ورودی کارگاه بر تولید ماهیان سردآبی بررسی، اندازه‌گیری و مورد آزمون قرار گرفته است. بخشی از داده‌های مورد نیاز این تحقیق از آمار منتشر شده و بخشی دیگر به وسیله انجام مصاحبه حضوری با مزرعه‌داران و از طریق 42 عدد پرسشنامه جمع‌آوری شده است. جامعه آماری تحقیق تمامی تولید‌کنندگان ماهی سردآبی در استان کهگیلویه و بویراحمد در سال زراعی 80-1379 است. داده‌های جمع‌آوری شده با استفاده از تابع تولید کاب - داگلاس و به روش حداقل مربعات معمولی (OLS) توسط نرم‌افزار Eview3.0 برآورد شده است. نتایج حاصل از برآورد مدل نشان می‌دهد که نهاده های مقدار غذای مصرفی، دبی آب و درجه حرارت بر تولید تاثیر مثبت دارند و با افزایش آنها به مقدار تولید اضافه می‌گردد. نهاده‌های دیگر یعنی تعداد کارگران و تعداد قطعات اولیه در یک متر مربع بر تولید اثر منفی دارند و بنابراین با کاهش آنها بر مقدار تولید روزانه در متر مربع اضافه می‌گردد