ghezel ala
تماس منابع دانلود پیوندها مقالات درباره  
   
فیلم و عکس ماهیگیری ورزشی بیماریها تکثیر و پرورش زیست شناسی صفحه اول
عناوین مقالات:
با کلیک روی عنوان، متن
کامل را در سمت راست ببینید
 
 

81. تاثیر رژیم نوری بر رشد، بقا و پارامترهای تغذیه ای لارو نورس قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
82. تاثیر سطوح مختلف انرژی جیره غذایی بر رشد و ترکیب لاشه قزل آلای رنگین کمان در آب لب شور
83. تاثیر سطوح مختلف انرژی جیره های غذایی بر شاخص های رشد و ترکیبات لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورش یافته در آب لب شور
84. تاثیر ضد عفونی کننده های متداول بر باکتری استرپتوکوکوس اینیایی (Streptococcus iniae) جدا شده از ماهی های قزل آلای رنگین کمان در شرایط آزمایشگاه و تانک
85. تاثیر عوامل ژنتیکی و محیطی بر آنومالی های ظاهری ماهی قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
86. تاثیر ماده ال - کارنیتین روی مراحل اولیه رشد و ترکیبات بدن قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
87. تاثیر محلولهای فعال کننده بر افزایش میزان لقاح در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
88. تاثیر مواد آنتی اکسیدان و پلی فسفات سدیم برای حفظ کیفیت ماهی قزل آلا در سردخانه
89. تاثیر نسبت های مختلف کربوهیدرات به چربی در دو سطح متفاوت از پروتئین بر رشد، ترکیبات بدن و شاخص هپاتوسوماتیک ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
90. تاثیر کاهش سطح پروتئین جیره در یک وعده غذایی روزانه بر رشد و کارایی تغذیه قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss, Walbaum)
91. تجمع زیستی فلزات سنگین مس، روی، آهن و منگنز در تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) از مرحله لقاح تا تخم گشایی
92. تخمین تابع تولید ماهیان سردآبی در مزارع استان کهگیلویه و بویراحمد
93. تعیین دوز موثر درمانی پرازی کوانتل به صورت حمام درمانی علیه دیپلوستومیازیس ماهیان قزل آلای رنگین کمان پرورشی
94. تولید جمعیت تمام ماده قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از نرهای تغییر جنسیت یافته و بررسی پارامترهای رشد در سال اول پرورش
95. جایگزینی آرد ضایعات کشتارگاهی طیور به جای آرد ماهی در جیره غذایی مرحله پرواری ماهی قزل آلای رنگین کمان در آب لب شور
96. جداسازی و شناسایی قارچ های ساپروفیت از آلودگی قارچی تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان در مزارع تکثیر استان مازندران

 
بعد ادامه فهرست قبل
تبلیغات:


83.
تاثیر سطوح مختلف انرژی جیره های غذایی بر شاخص های رشد و ترکیبات لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورش یافته در آب لب شور
نویسندگان: محمود نفیسی(nafisi[at]pgu.ac.ir)
منبع: علوم کشاورزی و منابع طبیعی مرداد-شهریور 1386; 14(3):21-30. (انتشار توسط sid.ir)

خلاصه مقاله:
جهت بررسی تاثیر سطوح مختلف انرژی جیره غذایی بر شاخص های رشد و ترکیب لاشه ماهیان قزل آلای پرورشی (Oncorhynchus mykiss) در آب لب شور، ماهیان قزل آلای با میانگین وزنی 93.11±0.470 گرم به مدت 90 روز در حوضچه های پلی اتیلن به ظرفیت 600 لیتر پرورش یافتند. ماهیان پرورش با جیره غذایی حاوی 35.750 درصد پروتیین و چهار سطح انرژی 3300، 3600، 3900 و 4200 کیلوکالری بر هر کیلوگرم و بر اساس توده زنده حوضچه ها که هر 15 روز یکبار طی عملیات زیست سنجی تعیین شد، تغذیه گردیدند. در طول دوره پرورش، دمای آب 15±2 درجه سانتی گراد، اسیدیته 8.600-7.700، اکسیژن محلول 8.100-6.500 میلی گرم در لیتر، هدایت الکتریکی 25640-25270 میکروموس بر سانتی متر و شوری 15.800-15.600 گرم در لیتر اندازه گیری شد. نتایج حاصله نشان داد که با افزایش سطوح انرژی در جیره غذایی، شاخص های رشد (نرخ رشد، نسبت بازده پروتیین، نرخ رشد ویژه و میزان بهره برداری از پروتیین خالص)‌ و چربی لاشه افزایش، در حالی که قیمت تمام شده خوراک برای تولید هر کیلوگرم ماهی، ضریب تبدیل غذایی، خاکستر، پروتیین و رطوبت لاشه کاهش یافت (P<0.05). نتایج به دست آمده و تجزیه و تحلیل اقتصادی مشخص نمود که جیره غذایی با سطوح انرژی بالاتر، موجب رشد مطلوب تر و کاهش قیمت تمام شده هر کیلوگرم ماهی قزل آلای پرورشی در آب لب شور می شود.

کامل