ghezel ala
تماس منابع دانلود پیوندها مقالات درباره  
   
فیلم و عکس ماهیگیری ورزشی بیماریها تکثیر و پرورش زیست شناسی صفحه اول
عناوین مقالات:
با کلیک روی عنوان، متن
کامل را در سمت راست ببینید
 
 

81. تاثیر رژیم نوری بر رشد، بقا و پارامترهای تغذیه ای لارو نورس قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
82. تاثیر سطوح مختلف انرژی جیره غذایی بر رشد و ترکیب لاشه قزل آلای رنگین کمان در آب لب شور
83. تاثیر سطوح مختلف انرژی جیره های غذایی بر شاخص های رشد و ترکیبات لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورش یافته در آب لب شور
84. تاثیر ضد عفونی کننده های متداول بر باکتری استرپتوکوکوس اینیایی (Streptococcus iniae) جدا شده از ماهی های قزل آلای رنگین کمان در شرایط آزمایشگاه و تانک
85. تاثیر عوامل ژنتیکی و محیطی بر آنومالی های ظاهری ماهی قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
86. تاثیر ماده ال - کارنیتین روی مراحل اولیه رشد و ترکیبات بدن قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
87. تاثیر محلولهای فعال کننده بر افزایش میزان لقاح در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
88. تاثیر مواد آنتی اکسیدان و پلی فسفات سدیم برای حفظ کیفیت ماهی قزل آلا در سردخانه
89. تاثیر نسبت های مختلف کربوهیدرات به چربی در دو سطح متفاوت از پروتئین بر رشد، ترکیبات بدن و شاخص هپاتوسوماتیک ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
90. تاثیر کاهش سطح پروتئین جیره در یک وعده غذایی روزانه بر رشد و کارایی تغذیه قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss, Walbaum)
91. تجمع زیستی فلزات سنگین مس، روی، آهن و منگنز در تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) از مرحله لقاح تا تخم گشایی
92. تخمین تابع تولید ماهیان سردآبی در مزارع استان کهگیلویه و بویراحمد
93. تعیین دوز موثر درمانی پرازی کوانتل به صورت حمام درمانی علیه دیپلوستومیازیس ماهیان قزل آلای رنگین کمان پرورشی
94. تولید جمعیت تمام ماده قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از نرهای تغییر جنسیت یافته و بررسی پارامترهای رشد در سال اول پرورش
95. جایگزینی آرد ضایعات کشتارگاهی طیور به جای آرد ماهی در جیره غذایی مرحله پرواری ماهی قزل آلای رنگین کمان در آب لب شور
96. جداسازی و شناسایی قارچ های ساپروفیت از آلودگی قارچی تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان در مزارع تکثیر استان مازندران

 
بعد ادامه فهرست قبل
تبلیغات:


96.
جداسازی و شناسایی قارچ های ساپروفیت از آلودگی قارچی تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان در مزارع تکثیر استان مازندران
نویسندگان: حسینعلی ابراهیم زاده موسوی(hmosavi[at]ut.ac.ir)، سیدمهدی حسینی فرد()، علیرضا خسروی()، مهدی سلطانی()، مهدی یوسفیان().
منبع: مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران) 1386; 62(3):163-168. (انتشار توسط sid.ir)

خلاصه مقاله:
از تخم های قارچ زده (900 نمونه) از 6 مزرعه در استان مازنداران نمونه برداری و محیط های سابور و دکتسروزاگار، کرن میل آگار، گلوکز پپتون آگار و همچنین در محیط آب مقطر استریل به همراه دانه شاهدانه در دمای اتاق 24-18 درجه سانتیگراد کشت داده شدند. سپس کلنی های قارچ رشد یافته از نظر ماکروسکوپی و میکروسکوپی مورد بررسی قرار گرفتند. در این مطالعه 12 نوع قارچ بر اساس مشخصات ریخت شناسی جداسازی گردید که 3 قارچ متعلق به خانواده ساپرولگنیاسه آ که عبارتند از ساپرولگنیا پارازیتیکا، گونه ساپرولگنیا، گونه آکلیا. 9 قارچ دیگر شناسایی شده عبارتند از: پنی سیلیوم، آسپرژیلوس، پسیلیومایسس، آکرومونیوم، فوزاریوم اکسیسپاروم، فوزاریوم سولانی، آلترناریا، هلمنتوسپوریوم و موکور در این مطالعه قارچ های ساپرولگنیا پارازیتیکا، گونه ساپرولگنیا، گونه آکلیا که از قارچ های بیماریزای مهم در ماهی محسوب می شوند، از تخم های قارچ زده جداسازی و شناسایی گردیدند و به نظر می رسد که عامل اصلی آلودگی قارچی تخم در مراکز تکثیر قزل آلا قارچ های خانواده ساپرولگنیا بویژه قارچ ساپرولگنیا پارازیتیکا با %13.18 موارد جداسازی باشد. البته قارچ های ساپروفیت جداشده نیز قادر به استقرار و رشد روی تخم های مرده بوده و می توانند در پیشرفت آلودگی قارچی تخم موثر باشند.

کامل