ghezel ala
تماس منابع دانلود پیوندها مقالات درباره  
   
فیلم و عکس ماهیگیری ورزشی بیماریها تکثیر و پرورش زیست شناسی صفحه اول
عناوین مقالات:
با کلیک روی عنوان، متن
کامل را در سمت راست ببینید
 
 

81. تاثیر رژیم نوری بر رشد، بقا و پارامترهای تغذیه ای لارو نورس قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
82. تاثیر سطوح مختلف انرژی جیره غذایی بر رشد و ترکیب لاشه قزل آلای رنگین کمان در آب لب شور
83. تاثیر سطوح مختلف انرژی جیره های غذایی بر شاخص های رشد و ترکیبات لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورش یافته در آب لب شور
84. تاثیر ضد عفونی کننده های متداول بر باکتری استرپتوکوکوس اینیایی (Streptococcus iniae) جدا شده از ماهی های قزل آلای رنگین کمان در شرایط آزمایشگاه و تانک
85. تاثیر عوامل ژنتیکی و محیطی بر آنومالی های ظاهری ماهی قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
86. تاثیر ماده ال - کارنیتین روی مراحل اولیه رشد و ترکیبات بدن قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
87. تاثیر محلولهای فعال کننده بر افزایش میزان لقاح در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
88. تاثیر مواد آنتی اکسیدان و پلی فسفات سدیم برای حفظ کیفیت ماهی قزل آلا در سردخانه
89. تاثیر نسبت های مختلف کربوهیدرات به چربی در دو سطح متفاوت از پروتئین بر رشد، ترکیبات بدن و شاخص هپاتوسوماتیک ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
90. تاثیر کاهش سطح پروتئین جیره در یک وعده غذایی روزانه بر رشد و کارایی تغذیه قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss, Walbaum)
91. تجمع زیستی فلزات سنگین مس، روی، آهن و منگنز در تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) از مرحله لقاح تا تخم گشایی
92. تخمین تابع تولید ماهیان سردآبی در مزارع استان کهگیلویه و بویراحمد
93. تعیین دوز موثر درمانی پرازی کوانتل به صورت حمام درمانی علیه دیپلوستومیازیس ماهیان قزل آلای رنگین کمان پرورشی
94. تولید جمعیت تمام ماده قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از نرهای تغییر جنسیت یافته و بررسی پارامترهای رشد در سال اول پرورش
95. جایگزینی آرد ضایعات کشتارگاهی طیور به جای آرد ماهی در جیره غذایی مرحله پرواری ماهی قزل آلای رنگین کمان در آب لب شور
96. جداسازی و شناسایی قارچ های ساپروفیت از آلودگی قارچی تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان در مزارع تکثیر استان مازندران

 
بعد ادامه فهرست قبل
تبلیغات:


90.
تاثیر کاهش سطح پروتئین جیره در یک وعده غذایی روزانه بر رشد و کارایی تغذیه قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss, Walbaum)
نویسندگان: مجید بختیاری(bakhtiyari[at]gmail.com)، مهرداد فرهنگی()،احمدایمانی()، شفق کمال()، سیداحمد میرهادی().
منبع: مجله علوم و فنون دریایی ایران پاییز و زمستان 1385; 5(3-4):1-11. (انتشار توسط sid.ir)

خلاصه مقاله:
امکان کاهش میزان پروتئین جیره در یک وعده غذایی قزل آلای رنگین کمان با میانگین وزن 48.85g بررسی شد. دو جیره با سطوح پروتئینی 41.5% و 36.5% با سطح انرژی برابر فرمولبندی و ساخته شدند. با توجه به دو زمان غذادهی و دو سطح پروتئین، چهار رژیم غذایی )تیمار( ایجاد شدند. تیمار 1 در هر دو وعده، غذای 41.5%، تیمار 2 صبح 41.5% و عصر 36.5%، تیمار (3) و صبح 36.5% و عصر 41.5% و تیمار (4) در هر دو وعده، غذای دارای 36.5% پروتئین را دریافت کردند. غذادهی در حد اشباع یک ساعت بعد از شروع روشنایی )مصنوعی( و یک ساعت قبل از شروع تاریکی انجام شد. طول مدت روز و شب 12:12 تعیین شد. با کاهش میزان پروتئین جیره از تیمار اول به تیمار چهارم شاخصهای مربوط به رشد، بقا کارایی تغذیه و FCR، کاهش نشان دادند. از این نظر تیمارهای دوم و سوم حد واسط بودند. میزان کارایی و ارزش تولیدی پروتئین نیز در بین تیمارها اختلاف معناداری نشان نداد (p>0.05). به لحاظ مصرف غذا، به طور معناداری تمام تیمارها در وعده صبح تمایل بیشتری به مصرف غذا و به تبع آن مصرف پروتئین و انرژی دریافتی نشان دادند (p<0.05). نتایج این آزمایش امکان کاهش پروتئین جیره در یک وعده غذایی را تایید می کند.

کامل