ghezel ala
تماس منابع دانلود پیوندها مقالات درباره  
   
فیلم و عکس ماهیگیری ورزشی بیماریها تکثیر و پرورش زیست شناسی صفحه اول
عناوین مقالات:
با کلیک روی عنوان، متن
کامل را در سمت راست ببینید
 
 

65. بررسی مورفولوژی غدد جنسی در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss پس از تجویز هورمون 17 آلفا - متیل تستوسترون به دو روش خوراکی و / یا غوطه وری
66. بررسی میزان آلودگی انگلی Ichthyophthirius multifiliis در مزارع پرورشی ماهی قزل آلای رنگین کمان استان آذربایجان غربی
67. بررسی میزان بار فسفری سه مزرعه پرورش ماهی قزل آلا به رودخانه هراز
68. بررسی میزان تغییرات لیزوزیم، ایمنوگلبولین، گلبول ها و هماتوکریت خون در ماهی قزل آلای رنگین کمان به دنبال عفونت تجربی با آئروموناس هیدروفیلای بیماریزا
69. بررسی نقش زئولیت طبیعی در کاهش مسمومیت با آمونیاک در قزل آلای رنگین کمان
70. بررسی و جداسازی باکتری ویبریوولنیفیکوس از ماهیان قزل آلای رنگین کمان پرورشی در اسکله شهید سلیمی نکا
71. بهینه سازی تجویز خوراکی هورمون 17 آلفا - متیل تستوسترون به منظور نر سازی و عقیم سازی در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
72. بیماری حباب گازی در ماهی قزل آلای رنگین کمان
73. پتانسیل آنتی باکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis) در افزایش عمرماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
74. تاثیر استفاده از آنتی بیوتیک و محلول های فعال کننده در حفظ قابلیت بارورسازی اسپرم قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری کوتاه مدت
75. تاثیر القای تریپلوئیدی بر برخی شاخصهای خون شناسی ماهیان نابالغ تمام ماده قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
76. تاثیر انرژی جیره غذایی و مقدار غذای مصرفی بر رشد و ترکیب لاشه بچه ماهیان انگشت قد قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
77. تاثیر پروبیوتیک پروتکسین بر رشد و زنده مانی لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
78. تاثیر جایگزینی آرد ماهی با پودر ضایعات کشتارگاهی طیور بر رشد و صفات لاشه در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان
79. تاثیر جایگزینی کنجاله کانولا بجای آرد ماهی بر رشد، جذب عناصر مغذی و هورمون های تیروئیدی در جیره قزل آلای رنگین کمان پرواری (Oncorhynchus mykiss)
80. تاثیر دما بر کیفیت تخمک ها، پس از سیال شدن آن ها در محوطه شکمی مولدین ماده قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)

 
بعد ادامه فهرست قبل
تبلیغات:


78.
تاثیر جایگزینی آرد ماهی با پودر ضایعات کشتارگاهی طیور بر رشد و صفات لاشه در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان
نویسندگان: حسین جان محمدی(mehrzad.hossein[at]gmail.com)، اکبر تقی زاده()، محمدرضا مالکی مقدم().
منبع: پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی) 1388; 1/19(2):125-136. (انتشار توسط sid.ir)

خلاصه مقاله:
به منظور ارزیابی جایگزینی پودر ماهی با سطوح مختلف پودر ضایعات کشتارگاهی طیور، چهار جیره غذایی بر پایه پودر ماهی تنظیم و پودر ضایعات کشتارگاهی طیور در سطوح 0، 20، 40 و 60 درصد جایگزین آن شد. چهار جیره غذایی آزمایشی به همراه یک جیره غذایی تجاری (به عنوان کنترل) در قالب طرح کاملا تصادفی در 15 استخر آزمایشی در یک دوره 90 روزه به تغذیه 780 قطعه ماهی قزل آلا با میانگین وزن اولیه 7/5 ± 8/87 گرم رسید. نتایج حاصله نشان داد که طول بدن، نرخ رشد ویژه، افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی در بین جیره های غذایی آزمایشی و جیره غذایی تجاری تفاوت معنی داری ندارند. میزان مصرف غذا در سطح جایگزینی 60 درصد در مقایسه با جیره حاوی 100 درصد پودر ماهی بطور معنی داری (05/?>P) کاهش یافت (43/174 در برابر 86/189 گرم). بازده لاشه در جیره های آزمایشی حاوی 0، 20، 40 درصد جایگزینی پودر ماهی با پودر ضایعات کشتارگاهی طیور و جیره غذایی کنترل تفاوت معنی داری نشان نداد ولی استفاده از سطح جایگزینی 60 درصد بطور معنی داری (05/?>P) بازده لاشه را در مقایسه با صفر درصد جایگزینی کاهش داد. استفاده از پودر ضایعات طیور در کلیه سطوح جایگزینی در مقایسه با جیره کنترل، ترکیبات شیمیایی از جمله میزان پروتئین لاشه ماهی قزل آلا را تحت تاثیر قرار نداد. به طور کلی در این مطالعه، استفاده از جیره غذایی تجاری متداول در مقایسه با جیره های غذایی مورد استفاده برپایه پودر ماهی و پودر ضایعات طیور مزیتی را در بر نداشت. نتایج این آزمایش نشان داد که می توان آرد ماهی را تا سطح 60 درصد در جیره غذایی ماهی قزل آلا با پودر ضایعات طیور جایگزین کرد

کامل