ghezel ala
تماس منابع دانلود پیوندها مقالات درباره  
   
فیلم و عکس ماهیگیری ورزشی بیماریها تکثیر و پرورش زیست شناسی صفحه اول
عناوین مقالات:
با کلیک روی عنوان، متن
کامل را در سمت راست ببینید
 
 

65. بررسی مورفولوژی غدد جنسی در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss پس از تجویز هورمون 17 آلفا - متیل تستوسترون به دو روش خوراکی و / یا غوطه وری
66. بررسی میزان آلودگی انگلی Ichthyophthirius multifiliis در مزارع پرورشی ماهی قزل آلای رنگین کمان استان آذربایجان غربی
67. بررسی میزان بار فسفری سه مزرعه پرورش ماهی قزل آلا به رودخانه هراز
68. بررسی میزان تغییرات لیزوزیم، ایمنوگلبولین، گلبول ها و هماتوکریت خون در ماهی قزل آلای رنگین کمان به دنبال عفونت تجربی با آئروموناس هیدروفیلای بیماریزا
69. بررسی نقش زئولیت طبیعی در کاهش مسمومیت با آمونیاک در قزل آلای رنگین کمان
70. بررسی و جداسازی باکتری ویبریوولنیفیکوس از ماهیان قزل آلای رنگین کمان پرورشی در اسکله شهید سلیمی نکا
71. بهینه سازی تجویز خوراکی هورمون 17 آلفا - متیل تستوسترون به منظور نر سازی و عقیم سازی در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
72. بیماری حباب گازی در ماهی قزل آلای رنگین کمان
73. پتانسیل آنتی باکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis) در افزایش عمرماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
74. تاثیر استفاده از آنتی بیوتیک و محلول های فعال کننده در حفظ قابلیت بارورسازی اسپرم قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری کوتاه مدت
75. تاثیر القای تریپلوئیدی بر برخی شاخصهای خون شناسی ماهیان نابالغ تمام ماده قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
76. تاثیر انرژی جیره غذایی و مقدار غذای مصرفی بر رشد و ترکیب لاشه بچه ماهیان انگشت قد قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
77. تاثیر پروبیوتیک پروتکسین بر رشد و زنده مانی لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
78. تاثیر جایگزینی آرد ماهی با پودر ضایعات کشتارگاهی طیور بر رشد و صفات لاشه در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان
79. تاثیر جایگزینی کنجاله کانولا بجای آرد ماهی بر رشد، جذب عناصر مغذی و هورمون های تیروئیدی در جیره قزل آلای رنگین کمان پرواری (Oncorhynchus mykiss)
80. تاثیر دما بر کیفیت تخمک ها، پس از سیال شدن آن ها در محوطه شکمی مولدین ماده قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)

 
بعد ادامه فهرست قبل
تبلیغات:


76.
تاثیر انرژی جیره غذایی و مقدار غذای مصرفی بر رشد و ترکیب لاشه بچه ماهیان انگشت قد قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
نویسندگان: محمود نفیسی بهابادی()،مهدی سلطانی().
منبع: مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی) تابستان 1387; 7(2 (ویژه نامه)):171-186. (انتشار توسط sid.ir)

خلاصه مقاله:
میزان رشد، ضریب تبدیل غذایی و ترکیب لاشه بچه ماهیان انگشت قد قزل آلای رنگین کمان با وزن اولیه 9.99±0.109 گرم مورد بررسی قرار گرفت. این طرح تحقیقاتی شامل جیره های غذایی با دو سطح انرژی (2900 و 3500 کیلوکالری بر کیلوگرم) و شش سطح غذای مصرفی (1، 2، 3، 4 و 5 درصد وزن بدن در روز و تا حد سیری) بود که در قالب یک طرح آماری فاکتوریل 6´2 به مدت 60 روز انجام شد. تعداد 20 بچه ماهی در هر یک از تانکهای پلی اتیلن با حجم آبگیری 150 لیتر ذخیره سازی شدند و هر تیمار شامل سه تکرار بود. در طول دوره آزمایش، حداکثر وزن نهایی و ضریب رشد ویژه در هر دو سطح انرژی جیره غذایی مربوط به میزان غذادهی 5 درصد وزن بدن در روز بود. این شاخص ها با افزایش میزان غذادهی تا حد سیری کاهش داشت. بدون توجه به میزان غذای مصرفی ماهیان قزل آلا که با جیره غذایی حاوی سطح انرژی بالاتر (3500 کیلوکالری بر کیلوگرم) تغذیه شدند میزان رشد آنها 35 درصد بیشتر از ماهیان قزل آلایی بود که با جیره غذایی حاوی انرژی کمتر (2900 کیلوکالری بر کیلوگرم) تغذیه شدند. ارتباط معنی داری بین تاثیر متقابل انرژی جیره غذایی و میزان غذای مصرفی بر وزن نهایی و ضریب تبدیل غذایی مشاهده شد (P<0.05). ضریب تبدیل غذایی در تیمارهایی که تا حد سیری تغذیه شده بودند در بالاترین سطح خود قرار گرفت (19 تا 21 درصد) و در مقایسه با تیمارهایی که کمترین ضریب تبدیل غذایی را داشتند، افزایش نشان داد. پروتئین، چربی و رطوبت لاشه با افزایش سطح انرژی جیره غذایی و افزایش میزان غذادهی اختلاف معنی داری را در سطح 95 درصد نشان داد (P<.05). میزان پروتئین و چربی لاشه با افزایش انرژی جیره غذایی و افزایش میزان غذای مصرفی، افزایش و رطوبت لاشه کاهش یافت (P<0.05). ضریب چاقی به میزان (14 تا 15 درصد) با افزایش میزان انرژی جیره غذایی و افزایش میزان غذای مصرفی افزایش داشت. در این تحقیق مشخص شد که هر دو عامل مورد مطالعه (انرژی جیره غذایی و میزان غذای مصرفی) عوامل موثر بر میزان رشد، ضریب تبدیل غذایی و ترکیب لاشه هستند. داده های مربوط به ضریب رشد ویژه و ضریب تبدیل غذایی در ارتباط با مقدار غذای مصرفی، امکان تعیین حد بهینه حداکثر غذادهی را مشخص نمود. بر این اساس حد بهینه غذادهی برای بچه ماهیان انگشت قد قزل آلای رنگین کمان با وزن اولیه حدود 10 گرم، که با جیره غذایی حاوی 2900 کیلوکالری بر کیلوگرم انرژی تغذیه شده بودند 4 درصد وزن بدن در روز و برای ماهیانی که با جیره غذایی حاوی 3500 کیلوکالری بر کیلوگرم، 3 درصد وزن بدن تعیین شد.