ghezel ala
تماس منابع دانلود پیوندها مقالات درباره  
   
فیلم و عکس ماهیگیری ورزشی بیماریها تکثیر و پرورش زیست شناسی صفحه اول
عناوین مقالات:
با کلیک روی عنوان، متن
کامل را در سمت راست ببینید
 
 

65. بررسی مورفولوژی غدد جنسی در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss پس از تجویز هورمون 17 آلفا - متیل تستوسترون به دو روش خوراکی و / یا غوطه وری
66. بررسی میزان آلودگی انگلی Ichthyophthirius multifiliis در مزارع پرورشی ماهی قزل آلای رنگین کمان استان آذربایجان غربی
67. بررسی میزان بار فسفری سه مزرعه پرورش ماهی قزل آلا به رودخانه هراز
68. بررسی میزان تغییرات لیزوزیم، ایمنوگلبولین، گلبول ها و هماتوکریت خون در ماهی قزل آلای رنگین کمان به دنبال عفونت تجربی با آئروموناس هیدروفیلای بیماریزا
69. بررسی نقش زئولیت طبیعی در کاهش مسمومیت با آمونیاک در قزل آلای رنگین کمان
70. بررسی و جداسازی باکتری ویبریوولنیفیکوس از ماهیان قزل آلای رنگین کمان پرورشی در اسکله شهید سلیمی نکا
71. بهینه سازی تجویز خوراکی هورمون 17 آلفا - متیل تستوسترون به منظور نر سازی و عقیم سازی در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
72. بیماری حباب گازی در ماهی قزل آلای رنگین کمان
73. پتانسیل آنتی باکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis) در افزایش عمرماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
74. تاثیر استفاده از آنتی بیوتیک و محلول های فعال کننده در حفظ قابلیت بارورسازی اسپرم قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری کوتاه مدت
75. تاثیر القای تریپلوئیدی بر برخی شاخصهای خون شناسی ماهیان نابالغ تمام ماده قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
76. تاثیر انرژی جیره غذایی و مقدار غذای مصرفی بر رشد و ترکیب لاشه بچه ماهیان انگشت قد قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
77. تاثیر پروبیوتیک پروتکسین بر رشد و زنده مانی لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
78. تاثیر جایگزینی آرد ماهی با پودر ضایعات کشتارگاهی طیور بر رشد و صفات لاشه در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان
79. تاثیر جایگزینی کنجاله کانولا بجای آرد ماهی بر رشد، جذب عناصر مغذی و هورمون های تیروئیدی در جیره قزل آلای رنگین کمان پرواری (Oncorhynchus mykiss)
80. تاثیر دما بر کیفیت تخمک ها، پس از سیال شدن آن ها در محوطه شکمی مولدین ماده قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)

 
بعد ادامه فهرست قبل
تبلیغات:


69.
بررسی نقش زئولیت طبیعی در کاهش مسمومیت با آمونیاک در قزل آلای رنگین کمان
نویسندگان: محمدفرهنگی()، ابوالقاسم کمالی(akhlaghi[at]shirazu.ac.ir)، عبدالمجید حاجی مرادلو().
منبع: علوم کشاورزی و منابع طبیعی تابستان 1382; 10(2):195-208. (انتشار توسط sid.ir)

خلاصه مقاله:
نقش زئولیت طبیعی در آب شیرین به منظور سنجش کارآیی آن در جذب آمونیاک محیط پرورشی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان بررسی شد. ماهیانی با وزن 21-9/5 گرم (میانگین 15 گرم) در معرض 4 غلظت مختلف از آمونیاک کل (NH4+ + NH3+) از 25-10 میلی‌گرم در لیتر (25 و 20 و 15 و 10 میلی‌گرم در لیتر) قرار گرفتند. یک گروه 13 تایی هم به عنوان شاهد مورد استفاده قرار گرفت. غلظت کشنده و نیمه کشنده (LC50) در مدت 24 ساعت تعیین شد. تحت شرایط ثابت دما و PH(8/7- ph=7/7 و (T=16 oc غلظت کشنده آمونیاک برابر با 25 میلی‌گرم در لیتر آمونیاک کل بود (معادل 44/0 میلی‌گرم در لیتر آمونیاک غیریونیزه). کاربرد 15 گرم در لیتر زئولیت توانست تلفات را به صفر برساند. از بافتهای کبد، کلیه و آبشش ماهیانی که در معرض غلظت کشنده آمونیاک و گروه‌هایی که در معرض زئولیت بدون آمونیاک بودند، جهت بررسی آسیب‌شناسی این اندامها مقاطع بافتی تهیه شد. در بررسیهای پوششی بود. در کلیه، ضایعات شامل تخریب مجاری کلیوی، اتساع کپسول بومن، خونریزی و پرخونی بوده و در کبد ضایعات شامل خونریزی، پرخونی و نکروز سلولهای کبدی بود

کامل