ghezel ala
تماس منابع دانلود پیوندها مقالات درباره  
   
فیلم و عکس ماهیگیری ورزشی بیماریها تکثیر و پرورش زیست شناسی صفحه اول
عناوین مقالات:
با کلیک روی عنوان، متن
کامل را در سمت راست ببینید
 
 

65. بررسی مورفولوژی غدد جنسی در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss پس از تجویز هورمون 17 آلفا - متیل تستوسترون به دو روش خوراکی و / یا غوطه وری
66. بررسی میزان آلودگی انگلی Ichthyophthirius multifiliis در مزارع پرورشی ماهی قزل آلای رنگین کمان استان آذربایجان غربی
67. بررسی میزان بار فسفری سه مزرعه پرورش ماهی قزل آلا به رودخانه هراز
68. بررسی میزان تغییرات لیزوزیم، ایمنوگلبولین، گلبول ها و هماتوکریت خون در ماهی قزل آلای رنگین کمان به دنبال عفونت تجربی با آئروموناس هیدروفیلای بیماریزا
69. بررسی نقش زئولیت طبیعی در کاهش مسمومیت با آمونیاک در قزل آلای رنگین کمان
70. بررسی و جداسازی باکتری ویبریوولنیفیکوس از ماهیان قزل آلای رنگین کمان پرورشی در اسکله شهید سلیمی نکا
71. بهینه سازی تجویز خوراکی هورمون 17 آلفا - متیل تستوسترون به منظور نر سازی و عقیم سازی در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
72. بیماری حباب گازی در ماهی قزل آلای رنگین کمان
73. پتانسیل آنتی باکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis) در افزایش عمرماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
74. تاثیر استفاده از آنتی بیوتیک و محلول های فعال کننده در حفظ قابلیت بارورسازی اسپرم قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری کوتاه مدت
75. تاثیر القای تریپلوئیدی بر برخی شاخصهای خون شناسی ماهیان نابالغ تمام ماده قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
76. تاثیر انرژی جیره غذایی و مقدار غذای مصرفی بر رشد و ترکیب لاشه بچه ماهیان انگشت قد قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
77. تاثیر پروبیوتیک پروتکسین بر رشد و زنده مانی لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
78. تاثیر جایگزینی آرد ماهی با پودر ضایعات کشتارگاهی طیور بر رشد و صفات لاشه در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان
79. تاثیر جایگزینی کنجاله کانولا بجای آرد ماهی بر رشد، جذب عناصر مغذی و هورمون های تیروئیدی در جیره قزل آلای رنگین کمان پرواری (Oncorhynchus mykiss)
80. تاثیر دما بر کیفیت تخمک ها، پس از سیال شدن آن ها در محوطه شکمی مولدین ماده قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)

 
بعد ادامه فهرست قبل
تبلیغات:


67.
بررسی میزان بار فسفری سه مزرعه پرورش ماهی قزل آلا به رودخانه هراز
نویسندگان: سید ابراهیم واردی()، فریبا واحدی()، یوسف علومی()، حوریه یونسی پور()، عبداله نصراله تبار().
منبع: مجله علمی شیلات ایران (فارسی) بهار 1386; 16(1):151-160. (انتشار توسط sid.ir)

خلاصه مقاله:
این تحقیق با هدف ارزیابی تغییرات ایجاد شده در میزان بار فسفری ناشی از تخلیه پساب مزارع با نمونه برداری ماهانه از هشت ایستگاه در رودخانه هراز، از تیر ماه سال 1382 تا خرداد سال 1383 انجام گردید. ایستگاه ها از محل ورودی و خروجی مزارع (بالادست، میانی و پایین دست) و یک ایستگاه قبل و یک ایستگاه بعد از مزارع انتخاب گردیدند. 88 نمونه اندازه گیری شد. اندازه گیری ها با استفاده از روش استاندارد بوسیله دستگاه اسپکتروفتومتر هیتاچی مدل U-2000 انجام شد. بر اساس نتایج مشخص گردید که مزارع پرورشی نقش بسزایی در افزایش بارهای فسفری رودخانه دارند .میزان ارتوفسفات (P<0.007) و فسفر کل (P<0.049) مزارع بالادست بر روی مزارع میانی اثرات افزایشی معنی داری را نشان داده است. برآورد بار فسفات و فسفر کل بترتیب برای مزرعه یک 13.19 و 21.99 کیلوگرم در روز (تولید 100 تن) ، مزرعه دو (7.95 کیلوگرم در روز و (15.08 کیلوگرم در روز (تولید 80 تن) و مزرعه سه 2.28 و 3.63 کیلوگرم در روز (تولید 40 تن) بود. درصد بار فسفر آلی برای مزرعه یک 40 درصد (فاصله با مزرعه مجاور بالایی 700 متر)، مزرعه دو بمیزان 47 درصد (فاصله با مزرعه مجاور بالایی 300 متر) و برای مزرعه سه بمیزان 37 درصد (فاصله با مزرعه مجاور بالایی 6000 متر) بود. این تغییرات بنظر می رسد ناشی از تاثیرگذاری فواصل مزارع نسبت بهم، میزان تولید و نوع تغذیه مزارع باشد که باعث افزایش بار فسفر آلی رودخانه شده است.