ghezel ala
تماس منابع دانلود پیوندها مقالات درباره  
   
فیلم و عکس ماهیگیری ورزشی بیماریها تکثیر و پرورش زیست شناسی صفحه اول
عناوین مقالات:
با کلیک روی عنوان، متن
کامل را در سمت راست ببینید
 
 

65. بررسی مورفولوژی غدد جنسی در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss پس از تجویز هورمون 17 آلفا - متیل تستوسترون به دو روش خوراکی و / یا غوطه وری
66. بررسی میزان آلودگی انگلی Ichthyophthirius multifiliis در مزارع پرورشی ماهی قزل آلای رنگین کمان استان آذربایجان غربی
67. بررسی میزان بار فسفری سه مزرعه پرورش ماهی قزل آلا به رودخانه هراز
68. بررسی میزان تغییرات لیزوزیم، ایمنوگلبولین، گلبول ها و هماتوکریت خون در ماهی قزل آلای رنگین کمان به دنبال عفونت تجربی با آئروموناس هیدروفیلای بیماریزا
69. بررسی نقش زئولیت طبیعی در کاهش مسمومیت با آمونیاک در قزل آلای رنگین کمان
70. بررسی و جداسازی باکتری ویبریوولنیفیکوس از ماهیان قزل آلای رنگین کمان پرورشی در اسکله شهید سلیمی نکا
71. بهینه سازی تجویز خوراکی هورمون 17 آلفا - متیل تستوسترون به منظور نر سازی و عقیم سازی در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
72. بیماری حباب گازی در ماهی قزل آلای رنگین کمان
73. پتانسیل آنتی باکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis) در افزایش عمرماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
74. تاثیر استفاده از آنتی بیوتیک و محلول های فعال کننده در حفظ قابلیت بارورسازی اسپرم قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری کوتاه مدت
75. تاثیر القای تریپلوئیدی بر برخی شاخصهای خون شناسی ماهیان نابالغ تمام ماده قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
76. تاثیر انرژی جیره غذایی و مقدار غذای مصرفی بر رشد و ترکیب لاشه بچه ماهیان انگشت قد قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
77. تاثیر پروبیوتیک پروتکسین بر رشد و زنده مانی لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
78. تاثیر جایگزینی آرد ماهی با پودر ضایعات کشتارگاهی طیور بر رشد و صفات لاشه در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان
79. تاثیر جایگزینی کنجاله کانولا بجای آرد ماهی بر رشد، جذب عناصر مغذی و هورمون های تیروئیدی در جیره قزل آلای رنگین کمان پرواری (Oncorhynchus mykiss)
80. تاثیر دما بر کیفیت تخمک ها، پس از سیال شدن آن ها در محوطه شکمی مولدین ماده قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)

 
بعد ادامه فهرست قبل
تبلیغات:


70.
بررسی و جداسازی باکتری ویبریوولنیفیکوس از ماهیان قزل آلای رنگین کمان پرورشی در اسکله شهید سلیمی نکا
نویسندگان: آذین زاهدی طبرستانی()، مریم قیاسی()، زهرا یعقوب زاده().
منبع: طب جنوب زمستان 1380; 4(ویژه نامه کنگره سراسری طب و دریا):43-43. (انتشار توسط sid.ir)

خلاصه مقاله:
مقدمه: یکی از باکتریهایی که به عنوان زئونوز (انسان و ماهی) مطرح می باشد ویبریوولنیفیکوس است. این باکتری از خانواده ویبریوناسه بوده و شامل باسیلهای خمیده یا مستقیم در ابعاد 0.8 - 0.5 میکرومتر پهنا و 2.6- 1.4 میکرومتر طول، متحرک، بی هوازی اختیاری شیمیوارگانوتروف، کاتالاز و اکسیداز مثبت می باشند.
روش تحقیق: در این بررسی تعداد 35 قطعه ماهی زنده بیمار و در حال تلف شدن مورد بررسی میکروب شناسی قرار گرفت. نمونه ها را پس از بیومتری و مشاهده بالینی در شرایط استریل آزمایشگاهی کالبد گشایی نموده و از اندامهای داخلی آنها نمونه برداری و به محیطهای پایه منتقل کردیم. محیطها به مدت 48 الی 72 ساعت در دمای 25 درجه سانتی گراد گرمخانه گذاری شد. سپس با استفاده از رنگ آمیزی گرم تستهای تفریقی و تشخیصی باکتری شناسایی شد. یافته های پژوهش: از این تعداد 10 قطعه واجد آلودگی به باکتری ویبریوولنیفیکوس بوده که در رنگ آمیزی گرم، باسیلهاتی خمیده و گرم منفی مشاهده شد و از هر سه اندام کبد، کلیه و طحال یک نوع کلنی جدا شده که اکسیداز مثبت بوده، در محیط اختصاصی ویبریوها(TCBS) رشد داشته و ...
نتیجه گیری: از آنجا که ویبریوولنیفیکوس یکی از باکتریهای زئونوز بوده لذا شناخت هر چه بیشتر این باکتری و راه های انتقال آن، همچنین پیشگیری و درمان ماهیان آلوده حائز اهمیت می باشد.