ghezel ala
تماس منابع دانلود پیوندها مقالات درباره  
   
فیلم و عکس ماهیگیری ورزشی بیماریها تکثیر و پرورش زیست شناسی صفحه اول
عناوین مقالات:
با کلیک روی عنوان، متن
کامل را در سمت راست ببینید
 
 

65. بررسی مورفولوژی غدد جنسی در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss پس از تجویز هورمون 17 آلفا - متیل تستوسترون به دو روش خوراکی و / یا غوطه وری
66. بررسی میزان آلودگی انگلی Ichthyophthirius multifiliis در مزارع پرورشی ماهی قزل آلای رنگین کمان استان آذربایجان غربی
67. بررسی میزان بار فسفری سه مزرعه پرورش ماهی قزل آلا به رودخانه هراز
68. بررسی میزان تغییرات لیزوزیم، ایمنوگلبولین، گلبول ها و هماتوکریت خون در ماهی قزل آلای رنگین کمان به دنبال عفونت تجربی با آئروموناس هیدروفیلای بیماریزا
69. بررسی نقش زئولیت طبیعی در کاهش مسمومیت با آمونیاک در قزل آلای رنگین کمان
70. بررسی و جداسازی باکتری ویبریوولنیفیکوس از ماهیان قزل آلای رنگین کمان پرورشی در اسکله شهید سلیمی نکا
71. بهینه سازی تجویز خوراکی هورمون 17 آلفا - متیل تستوسترون به منظور نر سازی و عقیم سازی در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
72. بیماری حباب گازی در ماهی قزل آلای رنگین کمان
73. پتانسیل آنتی باکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis) در افزایش عمرماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
74. تاثیر استفاده از آنتی بیوتیک و محلول های فعال کننده در حفظ قابلیت بارورسازی اسپرم قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری کوتاه مدت
75. تاثیر القای تریپلوئیدی بر برخی شاخصهای خون شناسی ماهیان نابالغ تمام ماده قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
76. تاثیر انرژی جیره غذایی و مقدار غذای مصرفی بر رشد و ترکیب لاشه بچه ماهیان انگشت قد قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
77. تاثیر پروبیوتیک پروتکسین بر رشد و زنده مانی لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
78. تاثیر جایگزینی آرد ماهی با پودر ضایعات کشتارگاهی طیور بر رشد و صفات لاشه در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان
79. تاثیر جایگزینی کنجاله کانولا بجای آرد ماهی بر رشد، جذب عناصر مغذی و هورمون های تیروئیدی در جیره قزل آلای رنگین کمان پرواری (Oncorhynchus mykiss)
80. تاثیر دما بر کیفیت تخمک ها، پس از سیال شدن آن ها در محوطه شکمی مولدین ماده قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)

 
بعد ادامه فهرست قبل
تبلیغات:


77.
تاثیر پروبیوتیک پروتکسین بر رشد و زنده مانی لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
نویسندگان: حمید محمدی آزرم()، عبدالمحمد عابدیان کناری(aabedian[at]modares.ac.ir)، بهروز ابطحی().
منبع: مجله علوم و فنون دریایی ایران بهار و تابستان 1383; 3(2-3):69-76. (انتشار توسط sid.ir)

خلاصه مقاله:
تاثیر پروبیوتیک پروتکسین در مقادیر 0.15، 0.5، 1 و g.kg1.5 غذای خشک در مقایسه با غذای شاهد (بدون پروتکسین) بر رشد و زنده مانی لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان ) (Oncorhynchus mykiss با وزن اولیه 0.2± mg90 در مدت 60 روز بررسی شد. آزمایش در چهار تکرار و به تعداد 265 عدد لارو در هر بخش از سینی (تکرار) انجام شد. غذا دهی بین 4- 7% توده زنده در دوره پرورش متغیر بود. در مقادیر مختلف پروبیوتیک پروتکسین، لارو ماهیان تغذیه شده با جیره غذایی حاوی g0.15 به ازای هر کیلوگرم غذای خشک رشد بیشتری را نسبت به شاهد نشان دادند (p<0.05). همچنین میزان زنده مانی لارو ماهیان تغذیه شده با مقادیر 0.15 و g1 پروتکسین به ازای هر کیلوگرم غذای خشک در مقایسه با گروه شاهد بیشتر بود. (p<0.05).

کامل