77. تاثیر پروبیوتیک پروتکسین بر رشد و زنده مانی لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
نویسندگان: حمید محمدی آزرم()، عبدالمحمد عابدیان کناری(aabedian[at]modares.ac.ir)، بهروز ابطحی().
منبع: مجله علوم و فنون دریایی ایران بهار و تابستان 1383; 3(2-3):69-76. (انتشار توسط sid.ir)
خلاصه مقاله:
تاثیر پروبیوتیک پروتکسین در مقادیر 0.15، 0.5، 1 و g.kg1.5 غذای خشک در مقایسه با غذای شاهد (بدون پروتکسین) بر رشد و زنده مانی لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان ) (Oncorhynchus mykiss با وزن اولیه 0.2± mg90 در مدت 60 روز بررسی شد. آزمایش در چهار تکرار و به تعداد 265 عدد لارو در هر بخش از سینی (تکرار) انجام شد. غذا دهی بین 4- 7% توده زنده در دوره پرورش متغیر بود. در مقادیر مختلف پروبیوتیک پروتکسین، لارو ماهیان تغذیه شده با جیره غذایی حاوی g0.15 به ازای هر کیلوگرم غذای خشک رشد بیشتری را نسبت به شاهد نشان دادند (p<0.05). همچنین میزان زنده مانی لارو ماهیان تغذیه شده با مقادیر 0.15 و g1 پروتکسین به ازای هر کیلوگرم غذای خشک در مقایسه با گروه شاهد بیشتر بود. (p<0.05).