ghezel ala
تماس منابع دانلود پیوندها مقالات درباره  
  فعال نیست  
فیلم و عکس ماهیگیری ورزشی بیماریها تکثیر و پرورش زیست شناسی صفحه اول
عناوین مقالات:
با کلیک روی عنوان، متن
کامل را در سمت راست ببینید
 
 

1. آسیب شناسی تلفات بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان پرورشی در برخی مزارع تکثیر و پرورش ماهیان سرد آبی کشور.
2. اثر آنزیم فیتاز بر قابلیت هضم ظاهری 4 نوع ماده گیاهی در جیره غذایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss).
3. اثر استفاد‌ه از آرد‌ گاماروس د‌ریایی و رود‌خانه ‌ای به عنوان مکمل غذایی بر رشد‌ و بقای لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)ـ.
4. اثر القایی هورمون مشابه GnRH در تولید اسپرم ماهی قزل آلای نر
5. اثر جایگزینی سطوح مختلف روغن بذرک با روغن ماهی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان جهت افزایش اسیدهای چرب n-3 در بافت ماکول
6. اثر دفعات تخم کشی و تراکم نگهداری تخم بر میزان ماندگاری تخم و لارو در ماهی قزل آلای رنگین کمان [(Oncorhynchus mykiss (Walbaum, 1792]
7. اثر رقیق کننده های مختلف بر مدت زمان تحرک اسپرم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
8. اثر سطوح مختلف روغن ماهی کلیکا در جیره، بر صفات پرورشی ترکیب شیمیایی بدن ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
9. اثر سن مولدین نر قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر مدت زمان تحرک اسپرم، میزان اسپرماتوکریت و چشم زدگی
10. اثر گرسنگی بر سطح کلسترول، گلوکز و پروتئین پلاسمای خون قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
11. اثر ناپلئوس آرتمیا غنی شده با اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره و ویتامین C روی رشد، بقای لاروهای قزل آلای رنگین کمان
12. اثرات استرس تراکم نگهداری بر شاخصهای هماتولوژیک در ماهی قزل آلای رنگین کمان
13. اثرات سطوح پروتئین و انرژی جیره در پرورش قزل آلای رنگین کمان (Oncorynchus mykiss) در آبهای لب شور
14. ارزیابی اثرات اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر میزان تفریخ تخم قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و درصد بقای لارو آن در مقایسه با آب اکسیژنه و مالاشیت گرین
15. ارزیابی اسپرم قزل آلا در مرکز تکثیر نمرود
16. ارزیابی باقیمانده برخی آنتی بیوتیک ها در درمان تجربی ماهیان کپور معمولی و قزل آلای رنگین کمان به روش میکروبیولوژیک و کروماتوگرافی توام با بیواتوگرافی

 
ادامه فهرست  
تبلیغات:


15.
ارزیابی اسپرم قزل آلا در مرکز تکثیر نمرود
نویسندگان: لیلا سیر()، قباد آذری تاکامی()، رضا شهیدی()،عبدالرحیم وثوقی()
منبع: پژوهش و سازندگی پاییز 1385; 19(3 (پی آیند 72) در امور دام و آبزیان):30-35. (انتشار توسط sid.ir)

خلاصه مقاله:
دراین تحقیق کیفیت اسپرماتوزوئید قزل آلای رنگین کمان منطقه فیروزکوه در سال 1382 ارزیابی گردید. مولدین نر درسه گروه شامل؛ فیروزکوه، فتوپردیودیک فیروزکوه و دماوند، هر کدام با بیست مولد انتخاب شدند. بین گروه ها اختلاف معنی داری در وزن مولد و حجم اسپرم پیدا شد. با طبقه بندی گروه ها به گروه های وزنی کمتر از 1000 گرم و 1000 تا 1500 و بیشتر از 1500 گرم مشخص گردید که گروه فتوپریودیک فیروزکوه و زیرگروه وزنی کمتر از 1000 گرم آن کیفیت اسپرماتوزوئید برتری نسبت به سایرین داشتند. میانگین میانه طول، وزن و ضریب چاقی مولد نر، درصد و مدت تحرک اسپرماتوزوئید، حجم و تراکم اسپرم و درصد طبیعی بودن اسپرماتوزوئید کل نمونه ها به ترتیب: 40.125 سانتیمتر، 1215 گرم، 0.0181772 گرم در سانتیمتر مکعب، 100 درصد، 39.375 ثانیه، 29.125، میلی لیتر ده به توان نه ضربدر5.58687 عدد در میلی لیتر و 100 درصد بودند. طول و وزن ماهی و حجم اسپرم مولد نر با ضریب چاقی، مدت تحرک اسپرماتوزویید و تراکم اسپرم آن رابطه معکوس دارد. به طوری که باافزایش 1.375 سانتیمتر به طول، 127.5 گرم به وزن مدل، مدت تحرک اسپرماتوزویید 3.25 ثانیه و تراکم اسپرم ده به توان نه ضربدر1.16562 عدد در میلی لیتر، کاهش و حجم اسپرم 5.625 میلی لیتر افزایش یافت.

مقاله کامل