ghezel ala
تماس منابع دانلود پیوندها مقالات درباره  
  فعال نیست  
فیلم و عکس ماهیگیری ورزشی بیماریها تکثیر و پرورش زیست شناسی صفحه اول
عناوین مقالات:
با کلیک روی عنوان، متن
کامل را در سمت راست ببینید
 
 

1. آسیب شناسی تلفات بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان پرورشی در برخی مزارع تکثیر و پرورش ماهیان سرد آبی کشور.
2. اثر آنزیم فیتاز بر قابلیت هضم ظاهری 4 نوع ماده گیاهی در جیره غذایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss).
3. اثر استفاد‌ه از آرد‌ گاماروس د‌ریایی و رود‌خانه ‌ای به عنوان مکمل غذایی بر رشد‌ و بقای لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)ـ.
4. اثر القایی هورمون مشابه GnRH در تولید اسپرم ماهی قزل آلای نر
5. اثر جایگزینی سطوح مختلف روغن بذرک با روغن ماهی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان جهت افزایش اسیدهای چرب n-3 در بافت ماکول
6. اثر دفعات تخم کشی و تراکم نگهداری تخم بر میزان ماندگاری تخم و لارو در ماهی قزل آلای رنگین کمان [(Oncorhynchus mykiss (Walbaum, 1792]
7. اثر رقیق کننده های مختلف بر مدت زمان تحرک اسپرم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
8. اثر سطوح مختلف روغن ماهی کلیکا در جیره، بر صفات پرورشی ترکیب شیمیایی بدن ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
9. اثر سن مولدین نر قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر مدت زمان تحرک اسپرم، میزان اسپرماتوکریت و چشم زدگی
10. اثر گرسنگی بر سطح کلسترول، گلوکز و پروتئین پلاسمای خون قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
11. اثر ناپلئوس آرتمیا غنی شده با اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره و ویتامین C روی رشد، بقای لاروهای قزل آلای رنگین کمان
12. اثرات استرس تراکم نگهداری بر شاخصهای هماتولوژیک در ماهی قزل آلای رنگین کمان
13. اثرات سطوح پروتئین و انرژی جیره در پرورش قزل آلای رنگین کمان (Oncorynchus mykiss) در آبهای لب شور
14. ارزیابی اثرات اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر میزان تفریخ تخم قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و درصد بقای لارو آن در مقایسه با آب اکسیژنه و مالاشیت گرین
15. ارزیابی اسپرم قزل آلا در مرکز تکثیر نمرود
16. ارزیابی باقیمانده برخی آنتی بیوتیک ها در درمان تجربی ماهیان کپور معمولی و قزل آلای رنگین کمان به روش میکروبیولوژیک و کروماتوگرافی توام با بیواتوگرافی

 
ادامه فهرست
تبلیغات:


10.
اثر گرسنگی بر سطح کلسترول، گلوکز و پروتئین پلاسمای خون قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
نویسندگان: مرجان حاجی مرادی(marhaji[at]yahoo.com)، نصرالله محبوبی صوفیانی()،سیدکمال الدین علامه فانی()
منبع: مجله علوم و فنون دریایی ایران پاییز و زمستان 1386; 6(3-4):23-30. (انتشار توسط sid.ir)

خلاصه مقاله:
اثر گرسنگی بر سطح کلسترول، گلوکز و پروتئین پلاسمای خون ماهی قزل آلای رنگین کمان و همچنین روند پلاسما بافتی بررسی گردید. ماهیها پس از سازگاری با شرایط آزمایش در دو گروه 45 تایی در دو حوضچه سیمانی به ابعاد1.5×2.7×4m رهاسازی و با یک جیره تجاری به میزان 1.7% وزن بدن در روز در دو نوبت تغذیه شدند. پس از شروع آزمایش، تغذیه یک گروه از ماهیها قطع گردید و تغذیه گروه دوم به همان روش قبلی ادامه یافت. نمونه برداری از هر دو گروه به ترتیب در شروع و پس از آن به فواصل 10 روز به مدت 60 روز با صید 5 قطعه ماهی به طور تصادفی در هر نوبت انجام شد. پس از خونگیری از ساقه دمی و جداسازی سرم، میزان کلسترول، گلوکز و پروتئین آن به طریق اسپکتروفتومتری اندازه گیری شد. نتایج به دست آمده حاکی از کاهش سطح کلسترول خون در اوایل گرسنگی و بهبود بعدی آن می باشد، به طوری که تفاوت معناداری بین میزان کلسترول خون گروه تغذیه شده و گروه گرسنه در پایان دوره مشاهده نگردید. اختلاف معناداری بین میزان پروتئین سرم خون گروه تغذیه شده (4.5 mg/dL) و گروه گرسنه(3.74 mg/dL) در پایان دوره آزمایش مشاهده گردید (p<0.05). سطح گلوکز خون نیز در گروه گرسنه به طور معناداری از113.90 به 60.6 mg/dL کاهش یافت (p<0.05)، در حالی که در گروه تغذیه شده غلظت آن بدون تغییر باقی ماند. نتایج هم چنین بیانگر آن است که ماهی قزل آلای رنگین کمان به خوبی با دوره های طولانی گرسنگی سازش یافته و ذخایر گلیکوژنی و چربی بدن را برای رفع نیازهای متابولیکی خود در مدت گرسنگی مورد استفاده قرار می دهد.

مقاله کامل