ghezel ala
تماس منابع دانلود پیوندها مقالات درباره  
   
فیلم و عکس ماهیگیری ورزشی بیماریها تکثیر و پرورش زیست شناسی صفحه اول
عناوین مقالات:
با کلیک روی عنوان، متن
کامل را در سمت راست ببینید
 
 

97. رفتارهای تهاجمی به عنوان نشانگرهای احتمالی از فعالیت چشم داشت به غذا (FAA) در ماهی قزل آلای رنگین کمان
98.
سنجش سودآوری مزارع پرورش ماهی قزل آلا در ایلام و بررسی عوامل موثر بر آن
99. شاخص های تغذیه و رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی دوره های مختلف محرومیت غذایی و غذادهی مجدد
100. شاخصهای رشد جمعیت تمام ماده تریپلوئید قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در سال اول پرورش
101. گاماروس دریای خزر (Pontogammarus maeoticus) بعنوان یک منبع کاروتنوئیدی به منظور رنگین کمان ماهیچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
102. گزارش اولین وقوع آکانتوسفالوزیس ناشی از Pomphorhynchus laevis در استخرهای پرورشی قزل آلای رنگین کمان ایران
103. مطالعه آسیب شناسی تجربی باکتری استرپتوکوکوس در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
104. مطالعه اثرات هوشبری اسانس و عصاره گل میخک در ماهی قزل آلای رنگین کمان تحت برخی شرایط کیفی آب
105. مطالعه ایمنولوژیکی بیماریهای ویروسی مشکوک به نکروز عفونی بافتهای خونساز و لوزالمعده ای ماهی قزل آلا
106. مطالعه برخی پاسخ های ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhyncus mykiss) به برخی آنتی ژن های استروپتوککوس اینیایی
107. مطالعه برخی شاخص های خون شناسی ماهیان دیپلویید و تریپلویید قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss
108. مطالعه پراکنش بیماری نکروز عفونی بافت های خونساز (IHN) در پنج استان عمده تولید کننده بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان کشور با استفاده از تکنیک های آنتی بادی درخشان به روش غیرمستقیم (IFAT) و واکنش زنجیره ای پلی مراز (nested-RT-PCR)
109. مطالعه سندرم تلفات بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان در استان های تهران و لرستان
110. مطالعه مقدار بار باکتریایی و مقدار آمین های بیوژنیک قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در طول زمان نگهداری در یخ
111. مطالعه میزان پراکندگی تیپ های B ,A و E کلستریدیوم بوتولینوم در برخی از گونه های ماهیان بومی ایران (قزل آلا، سوف، سنگسر، شیر ماهی)
112. مقایسه LC50 اسانس گل میخک و MS222 در بچه ماهیان تاسماهی ایرانی، قزل آلای رنگین کمان و کپور معمولی

 
بعد ادامه فهرست قبل
تبلیغات:


98.
سنجش سودآوری مزارع پرورش ماهی قزل آلا در ایلام و بررسی عوامل موثر بر آن
نویسندگان: رضا شمس الدین وندی()،حبیب اله سلامی()، ایرج صالح()
منبع: اقتصاد کشاورزی (اقتصاد و کشاورزی) آبان 1386; 1(3 (ویژه نامه ششمین کنفرانس اقتصاد کشاورزی ایران)):347-360. (انتشار توسط sid.ir)

خلاصه مقاله:
هدف از انجام این مطالعه ارزیابی سودآوری واحدهای پژوهشی ماهی قزل آلا در استان ایلام و بررسی عوامل موثر بر سودآوری این واحدها می باشد. برای تجزیه و تحلیل سودآوری و عوامل موثر بر آن، از شاخصهای سودآوری و آزمونهای t و "من وایت نی" استفاده شده است. نتایج نشان می دهد که عواملی نظیر سن، میزان تحصیلات، فاصله تا بازار، تعداد دوره های آموزشی گذرانیده شده و طول دوره پرورش، اثر معنی داری بر موفقیت واحدهای پرورش دهنده ماهی دارد. با توجه به تعیین دو گروه موفق و کمتر موفق ملاحظه گردید که میانگین شاخصهای سودآوری شامل نسبت درآمد به هزینه کل (TR/TC) و بازدهی سرمایه شخصی (ROE) در گروه کمتر موفق به ترتیب 1.07 و 5.88 و در گروه موفق به ترتیب 1.33 و 25.9 می باشد. میانگین حاشیه قیمت محصول (که بیانگر سهم هزینه های تولید در قیمت فروش محصول می باشد) بر اساس شاخصهای نسبت درآمد به هزینه کل و بازدهی سرمایه شخصی در گروه کمتر موفق به ترتیب 92 درصد و 91 درصد و در گروههای موفق 76 درصد و 74 درصد می باشد. از آنجا که نتایج بیانگر آن است که پتانسیل ارتقا بهره وری و بهره گیری کارآمدتر از نهاده های تولید در مزارع پرورش ماهی وجود دارد، لذا توصیه میشود که رشد و افزایش تولید، که مستلزم توجه بیشتر برنامه ریزان بخش شیلات کشور نسبت به بهبود کارایی در زمینه بهره برداری بهینه از نهاده های تولیدی می باشد مورد توجه بیشتری قرار گیرد. همچنین با توجه به ساختار انحصار خرید حاکم بر بازار محصول و نیز نوسانات قابل توجهی که در رابطه با قیمت فروش محصول وجود داشته و معمولا به ضرر تولید کننده می باشد، ایجاد تشکل های غیر دولتی و تعاونی و نیز برطرف ساختن مشکلات بازاریابی و فروش محصول توسط بخش دولتی و غیر دولتی پیشنهاد می گردد.