ghezel ala
تماس منابع دانلود پیوندها مقالات درباره  
   
فیلم و عکس ماهیگیری ورزشی بیماریها تکثیر و پرورش زیست شناسی صفحه اول
عناوین مقالات:
با کلیک روی عنوان، متن
کامل را در سمت راست ببینید
 
 

97. رفتارهای تهاجمی به عنوان نشانگرهای احتمالی از فعالیت چشم داشت به غذا (FAA) در ماهی قزل آلای رنگین کمان
98.
سنجش سودآوری مزارع پرورش ماهی قزل آلا در ایلام و بررسی عوامل موثر بر آن
99. شاخص های تغذیه و رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی دوره های مختلف محرومیت غذایی و غذادهی مجدد
100. شاخصهای رشد جمعیت تمام ماده تریپلوئید قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در سال اول پرورش
101. گاماروس دریای خزر (Pontogammarus maeoticus) بعنوان یک منبع کاروتنوئیدی به منظور رنگین کمان ماهیچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
102. گزارش اولین وقوع آکانتوسفالوزیس ناشی از Pomphorhynchus laevis در استخرهای پرورشی قزل آلای رنگین کمان ایران
103. مطالعه آسیب شناسی تجربی باکتری استرپتوکوکوس در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
104. مطالعه اثرات هوشبری اسانس و عصاره گل میخک در ماهی قزل آلای رنگین کمان تحت برخی شرایط کیفی آب
105. مطالعه ایمنولوژیکی بیماریهای ویروسی مشکوک به نکروز عفونی بافتهای خونساز و لوزالمعده ای ماهی قزل آلا
106. مطالعه برخی پاسخ های ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhyncus mykiss) به برخی آنتی ژن های استروپتوککوس اینیایی
107. مطالعه برخی شاخص های خون شناسی ماهیان دیپلویید و تریپلویید قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss
108. مطالعه پراکنش بیماری نکروز عفونی بافت های خونساز (IHN) در پنج استان عمده تولید کننده بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان کشور با استفاده از تکنیک های آنتی بادی درخشان به روش غیرمستقیم (IFAT) و واکنش زنجیره ای پلی مراز (nested-RT-PCR)
109. مطالعه سندرم تلفات بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان در استان های تهران و لرستان
110. مطالعه مقدار بار باکتریایی و مقدار آمین های بیوژنیک قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در طول زمان نگهداری در یخ
111. مطالعه میزان پراکندگی تیپ های B ,A و E کلستریدیوم بوتولینوم در برخی از گونه های ماهیان بومی ایران (قزل آلا، سوف، سنگسر، شیر ماهی)
112. مقایسه LC50 اسانس گل میخک و MS222 در بچه ماهیان تاسماهی ایرانی، قزل آلای رنگین کمان و کپور معمولی

 
بعد ادامه فهرست قبل
تبلیغات:


99.
شاخص های تغذیه و رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی دوره های مختلف محرومیت غذایی و غذادهی مجدد
نویسندگان: احمد ایمانی()، مهرداد فرهنگی()، راضیه یزدان پرست()، مجید بختیاری()، ظهیر شکوه سلجوقی()، باقر مجازی امیری().
منبع: مجله علمی شیلات ایران (فارسی) تابستان 1388; 18(2):1-12. (انتشار توسط sid.ir)

خلاصه مقاله:
در این تحقیق شاخصهای مختلف نظیر کارآیی رشد، کارآیی تغذیه و تغییرات ترکیب لاشه جهت بررسی مکانیسم احتمالی جبران عقب افتادگی رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان با وزن متوسط 44.01±0.19 (± انحراف استاندارد) گرم و در شرایط آزمایشگاهی کاملا کنترل شده مورد مطالعه قرار گرفت. این مطالعه به مدت 8 هفته بطول انجامید و در قالب یک طرح کاملا تصادفی با چهار تیمار و سه تکرار اجرا شد و یک گروه کنترل (بدون دوره محرومیت غذایی) و تیمارهای با 1، 2 و 3 هفته گرسنگی را شامل می شد. سپس ماهیان از شروع هفته چهارم تا پایان آزمایش روزانه دو نوبت تا حد اشتها تغذیه شدند. در پایان دوره گرسنگی (روز (21، وزن متوسط ماهیان تیمارهای 46.9±2.74)1 گرم)،‌ 46.04±1.21)2 گرم) و 41.04±0.22)3 گرم) بطور معنی داری کمتر از ماهیان گروه کنترل 64.00±5.60) گرم) بود (P<0.05). در پایان هفته هشتم، وزن متوسط نهایی ماهیان تیمارهای 93.00±3.95)1 گرم)، 83.06±3.87)2 گرم)، 93.85±5.60)3 گرم) و گروه کنترل 82.87±9.53) گرم) تفاوت معنی داری با همدیگر نداشتند (P>0.05). از روز 21 تا 33، مصرف غذای تیمارهای 3.11±0.09)2 درصد وزن بدن در روز) و 3.13±0.14)3 درصد وزن بدن در روز) بطور معنی داری از مقادیر مصرفی گروه کنترل (1.77±0.29) و تیمار (2.60±0.081)1 بیشتر بود (P<0.05). با این حال، طی مدت مذکور ضریب تبدیل غذایی (FCR) گروههای مختلف آزمایشی تفاوت معنی داری با همدیگر نداشتند (P>0.05). شاخصهای ضریب کارآیی پروتئین (PER) و ارزش تولیدی پروتئین (PPV) ماهیان با دوران محرومیت غذایی از نظر عددی بیشتر از ماهیان گروه کنترل بودند. ترکیب لاشه ماهیان در پایان دوران محرومیت غذایی تفاوت معنی داری نشان نداد (P>0.05). نتایج نشان دادند که ماهی قزل آلای رنگین کمان با وزن متوسط 44.01±0.19 گرم توانایی تحمل محرومیت غذایی و جبران عقب افتادگی رشد را دارد.