ghezel ala
تماس منابع دانلود پیوندها مقالات درباره  
   
فیلم و عکس ماهیگیری ورزشی بیماریها تکثیر و پرورش زیست شناسی صفحه اول
عناوین مقالات:
با کلیک روی عنوان، متن
کامل را در سمت راست ببینید
 
 

113. مقایسه تاثیر پروتئین مایع ماهی، آرد ماهی و مخلوط آنها بر شاخص وضعیت و رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان
114.
مقایسه خصوصیات و قابلیت لقاح اسپرم در ماهیان نر تغییر جنسیت یافته و مولدان معمولی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
115. مقایسه روند تکامل تخمدان ماهیان تمام ماده دیپلوئید و تریپلوئید قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss در طول سال دوم پرورش
116. مقایسه روند توسعه تخمدان ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در آب شیرین و لب شور
117. مقایسه روند توسعه غدد جنسی قزل آلای رنگین کمان نر (Oncorhynchus mykiss) در آب شیرین و لب شور منطقه بافق
118. مقایسه فعالیت برخی آنزیم های گوارشی در معده، ضمایم پیلوریک و روده ماهیان دیپلویید و تریپلویید ماده قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
119. میزان انتقال محتوای آستازانتین تخمک به لارو قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و اثر آن بر رشد ابتدایی
120. نگهداری تخمک لقاح نیافته قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در محیط های مایع تخمدانی
121. همبستگی خصوصیات کیفی اسپرم مولدان نر در روند تکثیر ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
122. وقوع استرپتوکوکوزیز در مزارع پرورش قزل آلای استان فارس (مقاله کوتاه)
123. کاربرد میوه بلوط به عنوان همبندکننده جیره و اثر آن بر خصوصیات لاشه ماهیان قزل آلای رنگین کمان
124. کلونینگ و تعیین توالی ژن کد کننده فاکتور 7 تنظیم کننده اینترفرون در ماهی قزل آلای رنگین کمان
125.

 
بعد ادامه فهرست قبل
تبلیغات:


113.
مقایسه تاثیر پروتئین مایع ماهی، آرد ماهی و مخلوط آنها بر شاخص وضعیت و رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان
نویسندگان: محمدرضا احمدی()، ناصر ولایی()، قاسم مشرقی().
منبع: پژوهنده تابستان 1380; 6(2 (پی در پی 22)):207-211. (انتشار توسط sid.ir)

خلاصه مقاله:
سابقه و هدف: با توجه به اهمیت پروتئین ها در ترمیم و نگهداری بدن و عوارض شناخته شده پروتئین های قرمز و گرایش عمومی به مصرف پروتئین های سفید و اهمیت شاخص وضعیت و رشد ماهی و تناقضهایی که در مورد تاثیر پروتئین مایع بر شاخص های فوق وجود داشته و همچنین به منظور مقایسه تاثیر پروتئین مایع (سیلاژ) ماهی و آرد ماهی تهیه شده از کیلکا و مخلوط آنها، بر شاخص وضعیت و رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان این تحقیق در مرکز تکثیر و پرورش جاجرود در سال 79-78 انجام شده است.
مواد و روشها: تحقیق به روش تجربی روی 270 ماهی قرل آلای رنگین کمان موجود در مرکز جاجرود با میانگین وزنی 62±5 گرم انجام گرفت. ماهیان به طور تصادفی به 3 گروه شاهد، تیمار 1 و تیمار 2 تقسیم شدند. پروتئین مایع به عنوان پروتئین جانوری استفاده شد. هر 15 روز طول کل، طول فورک توسط تخته بیومتری و وزن توسط ترازوی چینی با دقت گرم و شاخص وضعیت از طریق فرمول استاندارد اندازه گیری و ثبت می شد. تغییرات طول و وزن شاخص وضعیت (oondition factor) در داخل گروه ها با آماره paired T-test و بین 3 گروه با آماره ANOVA انجام شد.
یافته ها: وزن و طول اولیه ماهی ها در 3 گروه تقریبا مساوی بود و در خاتمه دوره، وزن ماهی در گروه شاهد 146.5±0.8، در گروه تیمار یک، 168.3±23.3 و در گروه تیمار دو، 156.5±10.9 بود که اختلاف تیمار یک با شاهد (19.7%) به لحاظ آماری معنی دار است (P<0.05). شاخص وضعیت ماهی در خاتمه در گروه شاهد 1.17±0.03 و در تیمار یک، 1.35±0.25 و در تیمار دو، 1.43±0.12 بود که اختلاف تیمار یک با شاهد (13.15%) به لحاظ آماری معنی دار است (P<0.05).
نتیجه گیری و توصیه ها: ترکیب نسبت یک به یک آرد و سیلاژ، بهتر از آرد ماهی عمل می نماید. با توجه به در دسترس بودن، عدم حمل و نقل و سلامت تغذیه، سیلاژ بهتر از آرد ماهی به نظر می رسد. تحقیق تجربی در ابعاد صنعتی را توصیه می نماید.