ghezel ala
تماس منابع دانلود پیوندها مقالات درباره  
   
فیلم و عکس ماهیگیری ورزشی بیماریها تکثیر و پرورش زیست شناسی صفحه اول
عناوین مقالات:
با کلیک روی عنوان، متن
کامل را در سمت راست ببینید
 
 

113. مقایسه تاثیر پروتئین مایع ماهی، آرد ماهی و مخلوط آنها بر شاخص وضعیت و رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان
114.
مقایسه خصوصیات و قابلیت لقاح اسپرم در ماهیان نر تغییر جنسیت یافته و مولدان معمولی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
115. مقایسه روند تکامل تخمدان ماهیان تمام ماده دیپلوئید و تریپلوئید قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss در طول سال دوم پرورش
116. مقایسه روند توسعه تخمدان ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در آب شیرین و لب شور
117. مقایسه روند توسعه غدد جنسی قزل آلای رنگین کمان نر (Oncorhynchus mykiss) در آب شیرین و لب شور منطقه بافق
118. مقایسه فعالیت برخی آنزیم های گوارشی در معده، ضمایم پیلوریک و روده ماهیان دیپلویید و تریپلویید ماده قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
119. میزان انتقال محتوای آستازانتین تخمک به لارو قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و اثر آن بر رشد ابتدایی
120. نگهداری تخمک لقاح نیافته قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در محیط های مایع تخمدانی
121. همبستگی خصوصیات کیفی اسپرم مولدان نر در روند تکثیر ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
122. وقوع استرپتوکوکوزیز در مزارع پرورش قزل آلای استان فارس (مقاله کوتاه)
123. کاربرد میوه بلوط به عنوان همبندکننده جیره و اثر آن بر خصوصیات لاشه ماهیان قزل آلای رنگین کمان
124. کلونینگ و تعیین توالی ژن کد کننده فاکتور 7 تنظیم کننده اینترفرون در ماهی قزل آلای رنگین کمان
125.

 
بعد ادامه فهرست قبل
تبلیغات:


119.
میزان انتقال محتوای آستازانتین تخمک به لارو قزل آلای رنگین کمان
(Oncorhynchus mykiss) و اثر آن بر رشد ابتدایی

نویسندگان: امیرعباس بازیار لاکه()، محمدرضا احمدی(mahmadi[at]ut.ac.ir)، بوجونر برکنگ().
منبع: مجله علوم و فنون دریایی ایران بهار و تابستان 1386; 6(1-2):27-38. (انتشار توسط sid.ir)

خلاصه مقاله:
پنج گروه از مولدان ماده دوساله قزل آلای رنگین کمان با تیمارهای غذایی محتوی 0.07، 12.46،33.33 ، 65.1 و92.9mg آستازانتین در کیلوگرم غذا تا حصول رسیدگی جنسی نهایی مورد تغذیه قرارگرفتند. ماهیان تخمهایی محتوی 2.03-29.97 میلیگرم آستازانتین آزاد در کیلوگرم تخم تولید کردند. تفاوت معنا داری (p<0.05) در محتوای آستازانتینی تخم بین تیمارها مشاهده گردید. لاروهای حاصل از تخمهای هر یک از گروههای آزمایشی دارای محتوای 0.7 تا 7mg آستازانتین در کیلوگرم لارو بودند. تفاوت معناداری (p<0.05) در محتوای آستازانتینی بدن لارو بین تیمارهای آزمایشی مشاهده شد. مقدار محتوای آستازانتینی بدن لارو در مقایسه با تخم بسیار کمتر بود که نشان دهنده مقدار انتقال کم این رنگدانه از تخم به لارو و میزان بالای تبدیل رنگدانه آستازانتین به متابولیتهایش در طی نمو جنینی است. تفاوت معناداری در میزان انتقال رنگدانه آستازانتین بین تیمارها مشاهده نشد (p<0.05). روابط رگرسیونی برازش داده شده بین محتوای آستازانتین غذا و تخم و همچنین محتوای آستازانتین تخم و بدن لارو بیانگر یک روند افزایشی و معنادار (p<0.05) بود. تفاوت معنا داری درخصوص وزن و طول اولیه لاروهای تازه به تغذیه افتاده حاصل از تیمارهای آزمایشی مشاهده گردید (p<0.05) به طوری که لاروهای حاصل از تیمار با محتوای آستازانتین 5.32mg/kgدارای میانگین وزن و طولی ابتدایی بالاتری نسبت به سایر تیمارها بودند. کمترین مقدار میانگین وزن و طول ابتدایی مربوط به تیمار شاهد با محتوای آستازانتینی 0.7mg/kg بود. با توجه به محتوای آستازانتینی تخم و لارو و نیز مشاهده نرخ انتقال آستازانتین تخم به لارو، مشاهده گردید که آستازانتین انباشته شده در تخم که ناشی از جیره غذایی مولدان ماده است می تواند با تبدیل شدن به متابولیتهای خود طی نمو جنینی و شرکت در مکانیسم رشد و نمو جنینی به عنوان یک راه انداز و تحریک کننده رشد ابتدایی محسوب گردد

کامل