ghezel ala
تماس منابع دانلود پیوندها مقالات درباره  
   
فیلم و عکس ماهیگیری ورزشی بیماریها تکثیر و پرورش زیست شناسی صفحه اول
عناوین مقالات:
با کلیک روی عنوان، متن
کامل را در سمت راست ببینید
 
 

113. مقایسه تاثیر پروتئین مایع ماهی، آرد ماهی و مخلوط آنها بر شاخص وضعیت و رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان
114.
مقایسه خصوصیات و قابلیت لقاح اسپرم در ماهیان نر تغییر جنسیت یافته و مولدان معمولی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
115. مقایسه روند تکامل تخمدان ماهیان تمام ماده دیپلوئید و تریپلوئید قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss در طول سال دوم پرورش
116. مقایسه روند توسعه تخمدان ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در آب شیرین و لب شور
117. مقایسه روند توسعه غدد جنسی قزل آلای رنگین کمان نر (Oncorhynchus mykiss) در آب شیرین و لب شور منطقه بافق
118. مقایسه فعالیت برخی آنزیم های گوارشی در معده، ضمایم پیلوریک و روده ماهیان دیپلویید و تریپلویید ماده قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
119. میزان انتقال محتوای آستازانتین تخمک به لارو قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و اثر آن بر رشد ابتدایی
120. نگهداری تخمک لقاح نیافته قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در محیط های مایع تخمدانی
121. همبستگی خصوصیات کیفی اسپرم مولدان نر در روند تکثیر ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
122. وقوع استرپتوکوکوزیز در مزارع پرورش قزل آلای استان فارس (مقاله کوتاه)
123. کاربرد میوه بلوط به عنوان همبندکننده جیره و اثر آن بر خصوصیات لاشه ماهیان قزل آلای رنگین کمان
124. کلونینگ و تعیین توالی ژن کد کننده فاکتور 7 تنظیم کننده اینترفرون در ماهی قزل آلای رنگین کمان
125.

 
بعد ادامه فهرست قبل
تبلیغات:


122.
همبستگی خصوصیات کیفی اسپرم مولدان نر در روند تکثیر ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
نویسندگان: مصطفی اخلاقی()، محترم کشاورزی().
منبع: مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز) 1381; 3(2):183-189. (انتشار توسط sid.ir)

خلاصه مقاله:
استرپتوکوکوزیز/ آنتروکوکوزیز از بیماریهای عفونی ماهیهای پرورشی از جمله قزل آلای رنگین کمان می باشد که از نواحی مختلف جهان گزارش شده است. استرپتوکوکوزیز در فصول گرم سال بیشترین خسارات را به ماهی ها وارد می سازد و به صورت بیماری حاد بدون علایم ظاهری و یا با علائمی از جمله سیاه شدن رنگ، بیرون زدگی دو طرفی چشم و خونریزی شدید در اندامهای داخلی پدیدار می شود. متعاقب وقوع این بیماری با علایم ذکر شده در کارگاههای پرورشی مختلف ماهیان قزل آلای استان فارس، از 235 نمونه مورد بررسی در این تحقیق 182 نمونه دارای علایم کلینیکی بارز بیماری بود و از 199 نمونه ماهی های ذکر شده باکتری استرپتوک جدا گردید. باکتری جدا شده مورد آزمایشهای بیوشیمیایی قرار گرفته و با استرپتوکوکوس اینیا و لاکتوکوکوس گارویه آی توصیف شده مورد مقایسه قرار گرفت که در 95.65 درصد از آزمایشهای بیوشیمیایی شبیه استرپتوکوکوز اینیا و در 82.6 درصد از این موارد شبیه لاکتوکوکوس گارویه آ تشخیص داده شد. بیشترین آلودگی ماهیها به باکتری (65.8 درصد) مربوط به منطقه مرودشت بود. استرپتوکوکوس منطقه ای جدا شده در این تحقیق بیشترین حساسیت را به آنتی بیوتیک آنروفلاکساسین نشان داد. در این مقاله اهمیت بیماری و لزوم توجه به کنترل آن مورد بحث قرار گرفته است.