ghezel ala
تماس منابع دانلود پیوندها مقالات درباره  
   
فیلم و عکس ماهیگیری ورزشی بیماریها تکثیر و پرورش زیست شناسی صفحه اول
عناوین مقالات:
با کلیک روی عنوان، متن
کامل را در سمت راست ببینید
 
 

113. مقایسه تاثیر پروتئین مایع ماهی، آرد ماهی و مخلوط آنها بر شاخص وضعیت و رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان
114.
مقایسه خصوصیات و قابلیت لقاح اسپرم در ماهیان نر تغییر جنسیت یافته و مولدان معمولی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
115. مقایسه روند تکامل تخمدان ماهیان تمام ماده دیپلوئید و تریپلوئید قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss در طول سال دوم پرورش
116. مقایسه روند توسعه تخمدان ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در آب شیرین و لب شور
117. مقایسه روند توسعه غدد جنسی قزل آلای رنگین کمان نر (Oncorhynchus mykiss) در آب شیرین و لب شور منطقه بافق
118. مقایسه فعالیت برخی آنزیم های گوارشی در معده، ضمایم پیلوریک و روده ماهیان دیپلویید و تریپلویید ماده قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
119. میزان انتقال محتوای آستازانتین تخمک به لارو قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و اثر آن بر رشد ابتدایی
120. نگهداری تخمک لقاح نیافته قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در محیط های مایع تخمدانی
121. همبستگی خصوصیات کیفی اسپرم مولدان نر در روند تکثیر ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
122. وقوع استرپتوکوکوزیز در مزارع پرورش قزل آلای استان فارس (مقاله کوتاه)
123. کاربرد میوه بلوط به عنوان همبندکننده جیره و اثر آن بر خصوصیات لاشه ماهیان قزل آلای رنگین کمان
124. کلونینگ و تعیین توالی ژن کد کننده فاکتور 7 تنظیم کننده اینترفرون در ماهی قزل آلای رنگین کمان
125.

 
بعد ادامه فهرست قبل
تبلیغات:


116.
مقایسه روند توسعه تخمدان ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در آب شیرین و لب شور
نویسندگان: علی فلاحتی مروست()، باقر امیری مجازی()، بهروز ابطحی()، مرتضی علیزاده()
منبع: مجله علوم و فنون دریایی ایران زمستان 1381; 2(1):47-58. (انتشار توسط sid.ir)

خلاصه مقاله:
به منظور بررسی تاثیر آب لب شور بر روند توسعه تخمدان ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و مقایسه آن با آب شیرین، از ماهیان قزل‌آلای رنگین کمان با میانگین وزنی 200±5g استفاده شد. در طول 140 روز دوره پرورش دما، pH و اکسیژن محلول در آب شیرین و لب شور یکسان و شوری آب شیرین و لب شور بترتیب 0.4-0.5 ppt و 14.7ppt-14.3 بود. نتایج حاصل از مطالعه بافت شناسی تخمدانهای ماهیان نشان داد روند توسعه تخمدانها در آب لب شور سریعتر از این روند در آب شیرین است، همچنین این نتایج با تغییرات شاخصهای گنادوسوماتیکGSI و هپاتوسوماتیک HSI مطابقت داشت

کامل