ghezel ala
تماس منابع دانلود پیوندها مقالات درباره  
   
فیلم و عکس ماهیگیری ورزشی بیماریها تکثیر و پرورش زیست شناسی صفحه اول
عناوین مقالات:
با کلیک روی عنوان، متن
کامل را در سمت راست ببینید
 
 

97. رفتارهای تهاجمی به عنوان نشانگرهای احتمالی از فعالیت چشم داشت به غذا (FAA) در ماهی قزل آلای رنگین کمان
98.
سنجش سودآوری مزارع پرورش ماهی قزل آلا در ایلام و بررسی عوامل موثر بر آن
99. شاخص های تغذیه و رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی دوره های مختلف محرومیت غذایی و غذادهی مجدد
100. شاخصهای رشد جمعیت تمام ماده تریپلوئید قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در سال اول پرورش
101. گاماروس دریای خزر (Pontogammarus maeoticus) بعنوان یک منبع کاروتنوئیدی به منظور رنگین کمان ماهیچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
102. گزارش اولین وقوع آکانتوسفالوزیس ناشی از Pomphorhynchus laevis در استخرهای پرورشی قزل آلای رنگین کمان ایران
103. مطالعه آسیب شناسی تجربی باکتری استرپتوکوکوس در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
104. مطالعه اثرات هوشبری اسانس و عصاره گل میخک در ماهی قزل آلای رنگین کمان تحت برخی شرایط کیفی آب
105. مطالعه ایمنولوژیکی بیماریهای ویروسی مشکوک به نکروز عفونی بافتهای خونساز و لوزالمعده ای ماهی قزل آلا
106. مطالعه برخی پاسخ های ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhyncus mykiss) به برخی آنتی ژن های استروپتوککوس اینیایی
107. مطالعه برخی شاخص های خون شناسی ماهیان دیپلویید و تریپلویید قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss
108. مطالعه پراکنش بیماری نکروز عفونی بافت های خونساز (IHN) در پنج استان عمده تولید کننده بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان کشور با استفاده از تکنیک های آنتی بادی درخشان به روش غیرمستقیم (IFAT) و واکنش زنجیره ای پلی مراز (nested-RT-PCR)
109. مطالعه سندرم تلفات بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان در استان های تهران و لرستان
110. مطالعه مقدار بار باکتریایی و مقدار آمین های بیوژنیک قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در طول زمان نگهداری در یخ
111. مطالعه میزان پراکندگی تیپ های B ,A و E کلستریدیوم بوتولینوم در برخی از گونه های ماهیان بومی ایران (قزل آلا، سوف، سنگسر، شیر ماهی)
112. مقایسه LC50 اسانس گل میخک و MS222 در بچه ماهیان تاسماهی ایرانی، قزل آلای رنگین کمان و کپور معمولی

 
بعد ادامه فهرست قبل
تبلیغات:


104.
مطالعه اثرات هوشبری اسانس و عصاره گل میخک در ماهی قزل آلای رنگین کمان تحت برخی شرایط کیفی آب
نویسندگان: مهدی سلطانی()، رضا امیدبیگی()، سهراب رضوانی گیل کلایی()، محمدرضا محرابی()، حسین چیت ساز().
منبع: مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران) 1380; 56(4):85-89. (انتشار توسط sid.ir)

خلاصه مقاله:
اثرات بیهوشی اسانس و عصاره های آبی و آبی - الکلی گل میخک در ماهی قزل آلای رنگین کمان در تحت برخی شرایط کیفی آب شامل درجه حرارتهای 5، 10، 15 و 20 درجه سانتیگراد و pH های 6، 7، 8 و 9 مورد مطالعه قرار گرفته است. نتایج به دست آمده نشان داد که هیچ یک از عصاره ها واجد اثرات بیهوش کنندگی )تا غلظت (2000 ppm نبوده در حالی که اسانس در غلظتهای 50 ppm و بالاتر از اثرات بیهوش کنندگی مناسبی برخوردار بوده است. مناسبترین غلظت بیهوش کنندگی اسانس با توجه به زمانهای ایجاد بیهوشی و بازگشت از آن برابر 250 ppm و در درجه حرارت 5 درجه سانتیگراد و pH برابر 7 بوده است. زمانهای ایجاد بیهوشی و بازگشت از آن در غلظتهای مختلف اسانس و در درجه حرارت 5 درجه سانتیگراد برای دو گروه وزنی زیر گرم و 1-10 گرمی به شرح زیر بوده است.

کامل