ghezel ala
تماس منابع دانلود پیوندها مقالات درباره  
   
فیلم و عکس ماهیگیری ورزشی بیماریها تکثیر و پرورش قزل آلا زیست شناسی صفحه اول
   
 
 
تبلیغات:

 

»»درجه حرارت مناسب در پرورش ماهی قزل آلا:

حرارت مهمترین عامل در پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان میباشد. دمای مطلوب در، دمائیست که در تابستان خیلی گرم و در زمستان هم بیش از حد سرد نشود. بصورت تجربی دمای 18 درجه سانتیگراد، دمای مناسبی در پروش ماهی قزل آلای رنگین کمان است، چرا که سوخت و ساز بدن ماهی در این دما طبیعیست و ضریب تبدیل غذا به گوشت در وضعیت مطلوب است.
هرچه دمای آب افزایش یابد، اکسیژن آب کمتر شده در نتیجه حجم ماهی که میتوان نگهداری نمود هم کم میگردد، یا اینکه باید دبی آب ورودی را افزایش داد تا جبران کمبود اکسیژن آب را بنماید.
یکی از ضعفهای آبهای چشمه ها اینست که بدلیل سرمای بیش از حد از رشد مناسب ماهیها جلوگیری میکند.
»»حد کشنده تجربی برای ماهی قزل آلای بالغ، 25 تا 27 درجه سانتیگراد است. آب مزارع پرورش ماهی قزل آلا هرگز نباید از 22-23 درجه سانتیگراد گرمتر شود و دمای 21 درجه سانتیگراد نیز تنها برای مدت کوتاهی قابل تحمل است.
درعمل، بهترین آب، آبی است که در طول سال دمای آن بین 10-15 درجه سانتیگراد باشد. این دما بویژه در فاصله زمانی اوایل بهار تا آخر تابستان از لحاظ سوددهی استخر، بسیار مهم است.

مهی قزل آلای رنگین کمان، در درجه حرارت 15.5 درجه سانتیگراد، هر ماه 2.5 سانتیمتر رشد میکند، حال آنکه در دمای 7.2 درجه سانتیگراد، رشد ماهانه به کمتر از 0.625 سانتیمتر کاهش می یابد.

استانداردهای دمایی مورد نیاز در ماهیان مولد متفاوت بوده و در بخش "تخمگیری: شرایط، وسائل و روشها" توضیح داده شده است.