ghezel ala
تماس منابع دانلود پیوندها مقالات درباره  
  فعال نیست  
فیلم و عکس ماهیگیری ورزشی بیماریها تکثیر و پرورش زیست شناسی صفحه اول
عناوین مقالات:
با کلیک روی عنوان، متن
کامل را در سمت راست ببینید
 
 

1. آسیب شناسی تلفات بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان پرورشی در برخی مزارع تکثیر و پرورش ماهیان سرد آبی کشور.
2. اثر آنزیم فیتاز بر قابلیت هضم ظاهری 4 نوع ماده گیاهی در جیره غذایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss).
3. اثر استفاد‌ه از آرد‌ گاماروس د‌ریایی و رود‌خانه ‌ای به عنوان مکمل غذایی بر رشد‌ و بقای لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)ـ.
4. اثر القایی هورمون مشابه GnRH در تولید اسپرم ماهی قزل آلای نر
5. اثر جایگزینی سطوح مختلف روغن بذرک با روغن ماهی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان جهت افزایش اسیدهای چرب n-3 در بافت ماکول
6. اثر دفعات تخم کشی و تراکم نگهداری تخم بر میزان ماندگاری تخم و لارو در ماهی قزل آلای رنگین کمان [(Oncorhynchus mykiss (Walbaum, 1792]
7. اثر رقیق کننده های مختلف بر مدت زمان تحرک اسپرم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
8. اثر سطوح مختلف روغن ماهی کلیکا در جیره، بر صفات پرورشی ترکیب شیمیایی بدن ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
9. اثر سن مولدین نر قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر مدت زمان تحرک اسپرم، میزان اسپرماتوکریت و چشم زدگی
10. اثر گرسنگی بر سطح کلسترول، گلوکز و پروتئین پلاسمای خون قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
11. اثر ناپلئوس آرتمیا غنی شده با اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره و ویتامین C روی رشد، بقای لاروهای قزل آلای رنگین کمان
12. اثرات استرس تراکم نگهداری بر شاخصهای هماتولوژیک در ماهی قزل آلای رنگین کمان
13. اثرات سطوح پروتئین و انرژی جیره در پرورش قزل آلای رنگین کمان (Oncorynchus mykiss) در آبهای لب شور
14. ارزیابی اثرات اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر میزان تفریخ تخم قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و درصد بقای لارو آن در مقایسه با آب اکسیژنه و مالاشیت گرین
15. ارزیابی اسپرم قزل آلا در مرکز تکثیر نمرود
16. ارزیابی باقیمانده برخی آنتی بیوتیک ها در درمان تجربی ماهیان کپور معمولی و قزل آلای رنگین کمان به روش میکروبیولوژیک و کروماتوگرافی توام با بیواتوگرافی

 
ادامه فهرست
تبلیغات:


5.
اثر جایگزینی سطوح مختلف روغن بذرک با روغن ماهی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان جهت افزایش اسیدهای چرب n-3 در بافت ماکول
نویسندگان: محمدحسین محمدی آشنانی(m_h_ashnani[at]yahoo.com)، محمود نفیسی بهابادی()، علی موحد()، الهام حسنی()،محمدمهدی محمدی().
منبع: طب جنوب اسفند 1386; 10(2):128-135. (انتشار توسط sid.ir)

خلاصه مقاله:
زمینه: اثر روغن های دریایی به دلیل دارابودن اسیدهای چرب n-3 روی بسیاری از بیماری ها به اثبات رسیده است. اکثر اثرات بالینی اسیدهای چرب n-3 به دلیل وجود دی کوزاهگزانوئیک اسید و ایکوزاپنتانوئیک اسید می باشد که جز در ماهی در هیچ ماده غذایی دیگری تا به حالت یافت نشده است. هدف از این تحقیق استفاده از روغن بذرک (Flaxseed Oil) به عنوان پیش ساخت جهت افزایش دی کوزاهگزانوئیک اسید و ایکوزاپنتانوئیک اسید در بافت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) می باشد که در نهایت می تواند موجب جبران کمبود اسیدهای چرب n-3 در سبد غذایی خانوار و گامی مهم در جهت سلامت جامعه باشد.
مواد و روش ها: ماهیان قزل آلا با میانگین وزنی 0.240±6.150 گرم به مدت 40 روز در حوضچه های پلی اتیلن به ظرفیت 250 لیتر و آبگیری 150 لیتر به صورت تصادفی و در سه تکرار پرورش یافتند. جیره های غذایی، همسان از نظر ترکیبات و دارای اختلاف در نوع چربی، در چهار سطح 25 درصد، 50 درصد، 75 درصد و 100 درصد جایگزینی روغن بذرک با روغن ماهی تهیه شدند و ماهیان پرورشی بر اساس توده زنده حوضچه ها که هر 20 روز یکبار طی عملیات زیست سنجی تعیین شد، تغذیه گردیدند. در طول دوره پرورش، دمای آب 2±15 درجه سانتی گراد، اسیدیته 7.850-7.500، اکسیژن محلول در حد اشباع، هدایت الکتریکی 2800 میکروموس بر سانتی متر و شوری 1.4 گرم در لیتر اندازه گیری شد. یافته ها: با افزایش سطح روغن بذرک در جیره، درصد چربی خام لاشه، پروتئین لاشه و مجموع اسیدهای چرب n-3 بافت افزایش معنی داری داشت (P<0.05) و بیشترین تغییرات در نوع ایکوزاپنتانوئیک بود. لیکن در وزن نهایی و میزان رشد ماهی ها اختلاف معنی داری مشاهده نگردید (P<0.05). نتیجه گیری: جیره غذایی با 75 درصد روغن بذرک و 25 درصد روغن ماهی علاوه بر تامین نیازهای بیولوژیکی ماهی و جذب بهتر پروتئین، موجب افزایش درصد اسیدهای چرب دی کوزاهگزانوئیک اسید و ایکوزاپنتانوئیک اسید تا حدود دو برابر در بافت ماکول می شود.


مقاله کامل