ghezel ala
تماس منابع دانلود پیوندها مقالات درباره  
   
فیلم و عکس ماهیگیری ورزشی بیماریها تکثیر و پرورش زیست شناسی صفحه اول
عناوین مقالات:
با کلیک روی عنوان، متن
کامل را در سمت راست ببینید
 
 

49. بررسی ایجاد ماهیان تتراپلوئید قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) به وسیله شوک گرمایی
50. بررسی بافت شناسی تغییرات غدد جنسی پس از تجویز هورمون 17 آلفا – متیل تستوسترون در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
51. بررسی برخی تغییرات ریخت شناسی ناشی از اثرات سمی فلز مس بر اسپرم ماهی کپور و قزل آلا با استفاده از میکروسکوپ الکترونی اسکن (SEM)
52. بررسی برخی تغییرات سلول های خونی در ماهیان تریپلوئید قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
53. بررسی برخی فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورش یافته در استخرهای خاکی
54. بررسی تاثیر آستاگزانتین جیره غذایی بر ذخیره آستاگزانتین تخمک و قابلیت لقاح در مولدین قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
55. بررسی تاثیر القا تریپلوئیدی بر تغییرات برخی شاخص های خون شناسی ماهیان تمام ماده قزل آلای رنگین کمان در فصل زمستان
56. بررسی تاثیر تزریق داخل صفاقی ترونت ایکتیوفتریوس مولتی فیلیس بر آنتی بادی های سرمی ماهی قزل آلای رنگین کمان
57. بررسی تاثیر تزریق و حمام تیروکسین بر جذب کیسه زرده و رشد طولی و عرضی لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
58. بررسی تاثیر تغذیه اولیه بر رشد لارو نورس قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
59. بررسی تهیه ماهی دودی قزل آلا به دو روش گرم و سرد در کشور ایسلند با تاکید بر تغییرات شیمیایی و میکروبی قزل آلا دودی ضمن فرآوری و در زمان نگهداری آنها
60. بررسی رژیم غذایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در رودخانه های خرمناز و بشار در یاسوج
61. بررسی روند تغییرات عناصر کلسیم، منیزیم، سدیم و پتاسیم در مراحل مختلف رشد تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
62. بررسی شرایط بهینه برای سنجش فعالیت بیگانه خواری توسط گرانولوسیت ها ماهی قزل آلای رنگین کمان در شیشه با استفاده از مخمر
63. بررسی عملکرد مکمل فیتاز بر جایگزینی آردماهی با آرد سویا و تاثیر آن بر رشد و ترکیب بدن ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhychus mykiss)
64. بررسی مقایسه ای اثر پر اکسید هیدروژن (آب اکسیژنه) و سبز مالاشیت در پیشگیری و درمان آلودگی قارچی تخم قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

 
بعد ادامه فهرست قبل
تبلیغات:


63.
بررسی عملکرد مکمل فیتاز بر جایگزینی آردماهی با آرد سویا و تاثیر آن بر رشد و ترکیب بدن ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhychus mykiss)
نویسندگان :پگاه زرگریان()، عبدالمحمد عابدیان کناری()، رجب محمد نظری().
منبع: مجله علمی شیلات ایران (فارسی) تابستان 1386; 16(2):75-84. (انتشار توسط sid.ir)

خلاصه مقاله:
اثر آنزیم فیتزا و جایگزینی پروتئین آرد ماهی با آرد سویا بر رشد و ترکیب بدن ماهی قزل آلای رنگین کمان در کارگاه تکثیر و پرورش شهید رجایی در سال 1383 مورد مطالعه قرار گرفت. قزل آلاها با وزن ابتدایی 5.95±121.75 گرم بطور تصادفی در 27 مخزن 2 متر مکعبی به ابعاد 2×2×0.5 متر توزیع شدند. جیره های آزمایشی به روش فاکتوریل 3×3 با سه سطح جایگزینی (صفر، 35 و 70 درصد) و سه سطح آنزیم فیتاز (صفر، 1000 و 2000 واحد بین المللی بر کیلوگرم غذا) تهیه و مورد استفاده قرار گرفتند. ماهیان روازنه سه بار تا رسیدن به سیری ظاهری در طول 9 هفته غذادهی شدند. نتایج نشان داد که جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا تا سطح 35 درصد تفاوت معنی داری در رشد ایجاد نمی کند. همچنین از نظر ترکیبات بدن در بین سطوح صفر، 35 و 70 درصد جایگزینی، تفاوت معنی داری مشاهده نشد (P?0.05). تاثیر آنزیم فیتاز بر شاخصهای رشد معنی دار بود (P?0.05) و بهترین نتیجه در استفاده از 2000 واحد بین المللی بر کیلوگرم غذا، بدست آمد. اثر آنزیم فیتاز بر ترکیبات بدن معنی دار نبود (P?0.05). همچنین بین سطوح جایگزینی و آنزیم فیتاز، اثر متقابل معنی داری از نظر برخی شاخصها وجود داشت (P?0.05) و با افزایش مقادیر آنزیم فیتاز میزان جایگزینی افزایش یافت. با توجه به نتایج حاصله، استفاده از 2000 واحد آنزیم فیتاز بر کیلوگرم غذا و جایگزینی حداقل 35 درصد از پروتئین آرد ماهی با آرد سویا توصیه می شود.