ghezel ala
تماس منابع دانلود پیوندها مقالات درباره  
   
فیلم و عکس ماهیگیری ورزشی بیماریها تکثیر و پرورش زیست شناسی صفحه اول
عناوین مقالات:
با کلیک روی عنوان، متن
کامل را در سمت راست ببینید
 
 

49. بررسی ایجاد ماهیان تتراپلوئید قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) به وسیله شوک گرمایی
50. بررسی بافت شناسی تغییرات غدد جنسی پس از تجویز هورمون 17 آلفا – متیل تستوسترون در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
51. بررسی برخی تغییرات ریخت شناسی ناشی از اثرات سمی فلز مس بر اسپرم ماهی کپور و قزل آلا با استفاده از میکروسکوپ الکترونی اسکن (SEM)
52. بررسی برخی تغییرات سلول های خونی در ماهیان تریپلوئید قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
53. بررسی برخی فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورش یافته در استخرهای خاکی
54. بررسی تاثیر آستاگزانتین جیره غذایی بر ذخیره آستاگزانتین تخمک و قابلیت لقاح در مولدین قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
55. بررسی تاثیر القا تریپلوئیدی بر تغییرات برخی شاخص های خون شناسی ماهیان تمام ماده قزل آلای رنگین کمان در فصل زمستان
56. بررسی تاثیر تزریق داخل صفاقی ترونت ایکتیوفتریوس مولتی فیلیس بر آنتی بادی های سرمی ماهی قزل آلای رنگین کمان
57. بررسی تاثیر تزریق و حمام تیروکسین بر جذب کیسه زرده و رشد طولی و عرضی لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
58. بررسی تاثیر تغذیه اولیه بر رشد لارو نورس قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
59. بررسی تهیه ماهی دودی قزل آلا به دو روش گرم و سرد در کشور ایسلند با تاکید بر تغییرات شیمیایی و میکروبی قزل آلا دودی ضمن فرآوری و در زمان نگهداری آنها
60. بررسی رژیم غذایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در رودخانه های خرمناز و بشار در یاسوج
61. بررسی روند تغییرات عناصر کلسیم، منیزیم، سدیم و پتاسیم در مراحل مختلف رشد تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
62. بررسی شرایط بهینه برای سنجش فعالیت بیگانه خواری توسط گرانولوسیت ها ماهی قزل آلای رنگین کمان در شیشه با استفاده از مخمر
63. بررسی عملکرد مکمل فیتاز بر جایگزینی آردماهی با آرد سویا و تاثیر آن بر رشد و ترکیب بدن ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhychus mykiss)
64. بررسی مقایسه ای اثر پر اکسید هیدروژن (آب اکسیژنه) و سبز مالاشیت در پیشگیری و درمان آلودگی قارچی تخم قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

 
بعد ادامه فهرست قبل
تبلیغات:


58.
بررسی تاثیر تغذیه اولیه بر رشد لارو نورس قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
نویسندگان: ابراهیم حسینی نجدگرامی()، رامین مناف فر()، سعید مشکینی()، بهنام سلیمی().
منبع: نشریه علوم(دانشگاه تربیت معلم) بهار و تابستان 1386; 7(2-1):847-854. (انتشار توسط sid.ir)

خلاصه مقاله:
ناپلی و سیست کپسول زدایی شده آرتمیا کاربرد وسیعی در صنعت آبزی پروری دنیا دارد. در تغذیه و پرورش بسیاری از گونه های ماهیان آب شیرین و دریایی کاربرد ناپلی و سیست کپسول زدایی شده آرتمیا تاثیرات خوبی را در برداشته است. در این پژوهش تاثیر نوع تغذیه اولیه بر رشد لارو نورس قزل آلای رنگین کمان بررسی شده است. لاروهای نورس که تازه تغذیه فعال آن ها شروع شده بود در پنج تیمار غذایی سیست کپسول زدایی شده، ناپلی آرتمیا، مخلوط سیست کپسول زدایی شده و غذای فرموله شده، مخلوط ناپلی و غذای فرموله شده و بالاخره غذای فرموله شده به مدت 20 روز تغذیه شدند و سپس در ادامه کار به مدت 20 روز دیگر با غذای فرموله شده تغذیه شدند نتایج تغذیه با 5 تیمار غذایی آرتمیا در 20 روز اول نشان داد که رشد لاروها در تیمار غذایی ناپلی، دارای اختلاف معنی دار با سایر تیمارها بود. برای بررسی تاثیرات بعدی تغذیه با این تیمارها، پرورش دوره 20 روزه دوم در همه تیمارها، با غذای فرموله شده انجام گرفت. نتایج نشان داد که آهنگ رشد لاروهای تغذیه شده با مخلوط سیست کپسول زدایی شده و غذای فرموله شده نسبت به سایر تیمارها بالاتر و معنی دار بود و وزن لاروها در این تیمار از 0.5 گرم به 2.2 گرم رسیده بود. ضریب رشد ویژه در این تیمار 4.8 بود که دارای بالاترین مقدار در بین تیمارها بود. هم چنین ضریب تبدیل غذایی دارای پایین ترین مقدار (1.07) در بین تیمارهای مورد بررسی در 20 روزه دوم بود. لاروها در پارامترهای فاکتور وضعیت، رشد ویژه، مقدار غذای روزانه، ضریب تبدیل غذایی و Daily Feeding rate% دارای اختلاف معنی دار بودند. اختلاف معنی دار در پارامترهای بقا، قابلیت تبدیل غذایی مشاهده نشد. بالاترین رشد در دوره 20 روزه دوم در تیمار سوم (مخلوط سیست دکپسوله و غذای فرموله شده) مشاهده شد.

کامل