ghezel ala
تماس منابع دانلود پیوندها مقالات درباره  
   
فیلم و عکس ماهیگیری ورزشی بیماریها تکثیر و پرورش زیست شناسی صفحه اول
عناوین مقالات:
با کلیک روی عنوان، متن
کامل را در سمت راست ببینید
 
 

49. بررسی ایجاد ماهیان تتراپلوئید قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) به وسیله شوک گرمایی
50. بررسی بافت شناسی تغییرات غدد جنسی پس از تجویز هورمون 17 آلفا – متیل تستوسترون در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
51. بررسی برخی تغییرات ریخت شناسی ناشی از اثرات سمی فلز مس بر اسپرم ماهی کپور و قزل آلا با استفاده از میکروسکوپ الکترونی اسکن (SEM)
52. بررسی برخی تغییرات سلول های خونی در ماهیان تریپلوئید قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
53. بررسی برخی فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورش یافته در استخرهای خاکی
54. بررسی تاثیر آستاگزانتین جیره غذایی بر ذخیره آستاگزانتین تخمک و قابلیت لقاح در مولدین قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
55. بررسی تاثیر القا تریپلوئیدی بر تغییرات برخی شاخص های خون شناسی ماهیان تمام ماده قزل آلای رنگین کمان در فصل زمستان
56. بررسی تاثیر تزریق داخل صفاقی ترونت ایکتیوفتریوس مولتی فیلیس بر آنتی بادی های سرمی ماهی قزل آلای رنگین کمان
57. بررسی تاثیر تزریق و حمام تیروکسین بر جذب کیسه زرده و رشد طولی و عرضی لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
58. بررسی تاثیر تغذیه اولیه بر رشد لارو نورس قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
59. بررسی تهیه ماهی دودی قزل آلا به دو روش گرم و سرد در کشور ایسلند با تاکید بر تغییرات شیمیایی و میکروبی قزل آلا دودی ضمن فرآوری و در زمان نگهداری آنها
60. بررسی رژیم غذایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در رودخانه های خرمناز و بشار در یاسوج
61. بررسی روند تغییرات عناصر کلسیم، منیزیم، سدیم و پتاسیم در مراحل مختلف رشد تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
62. بررسی شرایط بهینه برای سنجش فعالیت بیگانه خواری توسط گرانولوسیت ها ماهی قزل آلای رنگین کمان در شیشه با استفاده از مخمر
63. بررسی عملکرد مکمل فیتاز بر جایگزینی آردماهی با آرد سویا و تاثیر آن بر رشد و ترکیب بدن ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhychus mykiss)
64. بررسی مقایسه ای اثر پر اکسید هیدروژن (آب اکسیژنه) و سبز مالاشیت در پیشگیری و درمان آلودگی قارچی تخم قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

 
بعد ادامه فهرست قبل
تبلیغات:


54.
بررسی تاثیر آستاگزانتین جیره غذایی بر ذخیره آستاگزانتین تخمک و قابلیت لقاح در مولدین قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
نویسندگان: امیرعباس بازیار لاکه(aa_bazyar[at]yahoo.com)، محمدرضا احمدی()، باقر مجازی امیری().
منبع: منابع طبیعی ایران بهار 1384; 58(1):113-124. (انتشار توسط sid.ir)

خلاصه مقاله:
با انجام این آزمایش اثر غلظت آستاگزانتین موجود در جیره غذایی بر تجمع آن در تخمک و در نتیجه درصد لقاح آن مورد بررسی قرار گرفت. برای این کار ماهیان مولد ماده قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در قالب یک طرح کاملا تصادفی با سطوح مختلف غلظت رنگدانه کاروتنوییدی آستاگزانتین در جیره غذایی، شامل 0.07 (کنترل)، 12.46، 33.33، 65.1 و 92.91 میلیگرم آستاگزانتین بر کیلوگرم غذا تحت سیستم فتوپریود مصنوعی تا حصول رسیدگی جنسی نهایی مورد تغذیه قرار گرفتند. پس از گذشت شش ماه از شروع تغذیه، علایم رسیدگی جنسی در مولدین مشاهده شد و سپس برای تکثیر مصنوعی آماده گردیدند. به منظور فراهم نمودن اسپرم مورد نیاز برای لقاح دادن تخمک های کلیه تیمارهای آزمایشی، اسپرم همگن شده چهار عدد مولد نر قزل آلای رنگین کمان که به منظور جلوگیری از کیفیت ضعیف اسپرم توسط غذای حاوی 33.33 میلیگرم آستاگزانتین بر کیلوگرم غذا تغذیه شده بودند، مورد استفاده قرار گرفت. مولدین ماده تخم هایی با محتوای آستاگزانتینی 2.03-29.79 میلیگرم آستاگزانتین بر کیلوگرم تخمک تولید کردند که تفاوت معنی داری در خصوص محتوای آستاگزانتینی تخمک در بین تیمارها مشاهده گردید (p<0.05). اگر چه تفاوت معنی داری در خصوص قابلیت لقاحی تخمک (درصد لقاح) بین تیمارهای حاوی مقادیر آزمایشی آستاگزانتین مشاهده نگردید (P>0.05) ولی در مقایسه با تیمار کنترل این اختلاف معنی دار بود (p<0.05) و علاوه بر آن رابطه رگرسیونی معنی داری نیز بین مقدار آستاگزانتین موجود در تخم هر یک از تیمارهای آزمایشی با قابلیت لقاحی تخمک (درصد لقاح) مشاهده گردید (p<0.05) که بیانگر اثر مثبت آستاگزانتین موجود در تخم بر قابلیت لقاحی تخمک و همچنین تایید کننده نقش شبیه هورمون باروری برای رنگدانه آستاگزانتین بودند.

کامل