ghezel ala
تماس منابع دانلود پیوندها مقالات درباره  
   
فیلم و عکس ماهیگیری ورزشی بیماریها تکثیر و پرورش زیست شناسی صفحه اول
عناوین مقالات:
با کلیک روی عنوان، متن
کامل را در سمت راست ببینید
 
 

33. بررسی اثر اسید سیتریک بر حفظ کیفیت ماهی قزل آلا در سردخانه
34. بررسی اثر بیهوشی اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss. (Labiatae بر ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) و ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss)
35. بررسی اثر تراکم بر رشد و ضریب تبدیل خوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان
36. بررسی اثر دستکاری کروموزومی در رشد اولیه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
37. بررسی اثر سطوح مختلف جایگزینی کنجاله کانولا به جای آرد ماهی بر لیپیدها و لیپوپروتئین های سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان 100 گرمی (Oncorhynchus mykiss)
38. بررسی اثر کورتیزول بر فعالیت بیگانه خواری ماکروفاژهای سر کلیه در ماهی قزل آلای رنگین کمان
39. بررسی اثر متقابل سن مولدین نر و محلول های فعال کننده اسپرم بر میزان چشم زدگی تخم قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
40. بررسی اثر ناپلئوسهای آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) غنی شده با اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره و ویتامین C روی مقاومت در برابر تنشهای محیطی دما و کمبود اکسیژن در لاروهای قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
41. بررسی اثرات پراکسید هیدروژن در کنترل عفونت های قارچی تخم، درصد تخم گشایی و ناهنجاری لارو قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
42. بررسی اثرات تغذیه ای ناپلیوس های Artemia urmiana غنی شده با ویتامین C روی رشد، درصد بقا و مقاومت در برابر استرس های محیطی در لاروهای قزل آلای رنگین کمان
43. بررسی اثرات سطوح متفاوت کنجاله کلزا (کانولا) بر رشد، ترکیب لاشه و پارامترهای بیوشیمیایی در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
44. بررسی اثرات هورمون 17- بتا استرادیول والرات بر تمایز گونادی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
45. بررسی امکان پرورش قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در استخرهای خاکی پرورش میگو چوئبده آبادان
46. بررسی امکان رسانش پایدار هورمون GnRHa با استفاده از آدجوانت ناقص فروند (FIA) در ماهی قزل آلای رنگین کمان
47. بررسی امکان تولید جمعیت تمام ماده تریپلوئید قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
48. بررسی امکان ساخت دستگاه رقم بند اتوماتیک اصلاح شده به منظور رقم بندی ماهی قزل آلا

 
بعد ادامه فهرست قبل
تبلیغات:


42.
بررسی اثرات تغذیه ای ناپلیوس های Artemia urmiana غنی شده با ویتامین C روی رشد، درصد بقا و مقاومت در برابر استرس های محیطی در لاروهای قزل آلای رنگین کمان
نویسندگان: قباد آذری تاکامی(takami85[at]hotmail.com)، سعید مشکینی()، علی رسولی()، فرهاد امینی().
منبع: پژوهش و سازندگی بهار 1384; 17(1 (پی آیند 66) در امور دام و آبزیان):25-32 (انتشار توسط sid.ir)

خلاصه مقاله:
استفاده از غذای زنده در بهبود کیفیت لاروها در آبزی پروری حایز اهمیت است. آرتمیای غنی شده با مواد مغذی ضروری خصوصا ویتامین C جهت افزایش رشد، درصد بقا و مقاومت در برابر تنش های محیطی و بیماری های عفونی درگونه های مختلف آبزیان مورد استفاده قرار گرفته است. هدف از این تحقیق بررسی تاثیر ناپلیوس های A.urmiana غنی شده با ویتامین C در تغذیه آغازین قزل آلای رنگین کمان دریک دوره سه هفته ای بوده و اثر شش تیمار غذایی با سه تکرار برای هر تیمار، بر لاورهای قزل آلا مورد ارزیابی قرار گرفت (گروه1: غذای کنسانتره، گروه 2: کنسانتره حاوی مکمل آسکوربیل پالمیتات AP)) گروه 3: مخلوط غذای کنسانتره با ناپلیوس های آرتمیای غنی شد با آسکوربیل پالمیتات و گروه های 4 و 5 و 6: به ترتیب تغذیه با ناپلیوس های آرتمیای غنی شده با 0، 10 و 20% آسکوربیل پالمیتات. نتایج نشانگر تفاوت معنی دار بین گروه های تیمار از نظر رشد لاروها (p<0.01) بود. میزان رشد لاروها در گروه تغذیه شده با مخلوط غذای کنسانتره به طور معنی داری بالاتر بود و تغذیه 100% با ناپلیوس های آرتمیا باعث کاهش رشد لاروها گردید. همچنین تفاوت معنی داری بین گروه های تیمار از نظر درصد بقا و مقاومت در برابر استرس حرارتی بالا، استرس کمبود اکسیژن و استرس تراکم، مشاهده شد. بیشترین درصد بقا و مقاوم ترین لاروها به استرس های محیطی، مربوط به گروه 100% تغذیه شد ه با ناپیلوس های آرتمیای غنی شده با 20% آسکوربیل پالمیتات بود.

کامل