ghezel ala
تماس منابع دانلود پیوندها مقالات درباره  
   
فیلم و عکس ماهیگیری ورزشی بیماریها تکثیر و پرورش زیست شناسی صفحه اول
عناوین مقالات:
با کلیک روی عنوان، متن
کامل را در سمت راست ببینید
 
 

33. بررسی اثر اسید سیتریک بر حفظ کیفیت ماهی قزل آلا در سردخانه
34. بررسی اثر بیهوشی اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss. (Labiatae بر ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) و ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss)
35. بررسی اثر تراکم بر رشد و ضریب تبدیل خوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان
36. بررسی اثر دستکاری کروموزومی در رشد اولیه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
37. بررسی اثر سطوح مختلف جایگزینی کنجاله کانولا به جای آرد ماهی بر لیپیدها و لیپوپروتئین های سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان 100 گرمی (Oncorhynchus mykiss)
38. بررسی اثر کورتیزول بر فعالیت بیگانه خواری ماکروفاژهای سر کلیه در ماهی قزل آلای رنگین کمان
39. بررسی اثر متقابل سن مولدین نر و محلول های فعال کننده اسپرم بر میزان چشم زدگی تخم قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
40. بررسی اثر ناپلئوسهای آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) غنی شده با اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره و ویتامین C روی مقاومت در برابر تنشهای محیطی دما و کمبود اکسیژن در لاروهای قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
41. بررسی اثرات پراکسید هیدروژن در کنترل عفونت های قارچی تخم، درصد تخم گشایی و ناهنجاری لارو قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
42. بررسی اثرات تغذیه ای ناپلیوس های Artemia urmiana غنی شده با ویتامین C روی رشد، درصد بقا و مقاومت در برابر استرس های محیطی در لاروهای قزل آلای رنگین کمان
43. بررسی اثرات سطوح متفاوت کنجاله کلزا (کانولا) بر رشد، ترکیب لاشه و پارامترهای بیوشیمیایی در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
44. بررسی اثرات هورمون 17- بتا استرادیول والرات بر تمایز گونادی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
45. بررسی امکان پرورش قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در استخرهای خاکی پرورش میگو چوئبده آبادان
46. بررسی امکان رسانش پایدار هورمون GnRHa با استفاده از آدجوانت ناقص فروند (FIA) در ماهی قزل آلای رنگین کمان
47. بررسی امکان تولید جمعیت تمام ماده تریپلوئید قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
48. بررسی امکان ساخت دستگاه رقم بند اتوماتیک اصلاح شده به منظور رقم بندی ماهی قزل آلا

 
بعد ادامه فهرست قبل
تبلیغات:


38.
بررسی اثر کورتیزول بر فعالیت بیگانه خواری ماکروفاژهای سر کلیه در ماهی قزل آلای رنگین کمان
نویسندگان: اکبر وحدتی()، نسرین نکویی()، م ادیب().
منبع: مجله زیست شناسی ایران بهار و تابستان 1380; 10(2-1):12-21. (انتشار توسط sid.ir)

خلاصه مقاله:
کورتیزول علاوه بر اثرات عمیق و همه جانبه بر متابولیسم مواد آلی و معدنی، سیستم ایمنی بدن را نیز تحت تاثیر قرار می دهد. ماکروفاژها از عوامل مهم و اولیه سیستم ایمنی بشمار می‌آیند که به روش های گوناگون مانند تولید اکسیژن فعال، H2O2,(O2) ستیوکینها، تغییر فعالیت آنزیم های لیزوزومی و همچنین بیگانه - خواری ماکروفاژها در خارج از بدن (in vitro) مطالعه شده است. برای این منظور ابتدا ماکروفاژهای سر کلیه ماهیان قزل آلا استخراج گردید و در محیط کشت (L-15) Leibovitz به مدت یک ساعت در دمای 21˚C نگهداری شد تا ماکروفاژها بر سطح لام ها بچسبند. پس از شستشوی لام ها با محلول بافر فسفات (pH=7.8) روی آنها را با سوسپانسیونی از مخمر پوشانیده و فعالیت بیگانه خواری ماکروفاژها پس از گذشت 90 دقیقه به روش محاسبه درصد و ضریب بیگانه خواری تعیین گردید. نتایج این بررسی نشان داد که: انکوباسیون ماکروفاژها با کورتیزول فعالیت بیگانه خواری را پس از گذشت 3 ساعت، تضعیف می کند (P<0.05) ولی در کمتر از 3 ساعت اثر معنی داری بجای نمی گذارد. به علاوه با افزایش طول زمان بیگانه خواری (30، 60 و 90 دقیقه) درصد بیگانه خواری نیز به طور معنی داری افزایش می یابد. این بررسی ضمن تایید اثر مستقیم کورتیزول بر ماکروفاژها نشان می دهد که این اثر تدریجی، پیشرونده وابسته به زمان و همچنین وابسته به دوز مصرفی کورتیزول می باشد. ثابت گردید که مناسبترین دوز کورتیزول در بررسی های فعالیت بیگانه خواری حدود 80 نانوگرم / میلی متر است