ghezel ala
تماس منابع دانلود پیوندها مقالات درباره  
   
فیلم و عکس ماهیگیری ورزشی بیماریها تکثیر و پرورش زیست شناسی صفحه اول
عناوین مقالات:
با کلیک روی عنوان، متن
کامل را در سمت راست ببینید
 
 

33. بررسی اثر اسید سیتریک بر حفظ کیفیت ماهی قزل آلا در سردخانه
34. بررسی اثر بیهوشی اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss. (Labiatae بر ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) و ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss)
35. بررسی اثر تراکم بر رشد و ضریب تبدیل خوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان
36. بررسی اثر دستکاری کروموزومی در رشد اولیه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
37. بررسی اثر سطوح مختلف جایگزینی کنجاله کانولا به جای آرد ماهی بر لیپیدها و لیپوپروتئین های سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان 100 گرمی (Oncorhynchus mykiss)
38. بررسی اثر کورتیزول بر فعالیت بیگانه خواری ماکروفاژهای سر کلیه در ماهی قزل آلای رنگین کمان
39. بررسی اثر متقابل سن مولدین نر و محلول های فعال کننده اسپرم بر میزان چشم زدگی تخم قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
40. بررسی اثر ناپلئوسهای آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) غنی شده با اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره و ویتامین C روی مقاومت در برابر تنشهای محیطی دما و کمبود اکسیژن در لاروهای قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
41. بررسی اثرات پراکسید هیدروژن در کنترل عفونت های قارچی تخم، درصد تخم گشایی و ناهنجاری لارو قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
42. بررسی اثرات تغذیه ای ناپلیوس های Artemia urmiana غنی شده با ویتامین C روی رشد، درصد بقا و مقاومت در برابر استرس های محیطی در لاروهای قزل آلای رنگین کمان
43. بررسی اثرات سطوح متفاوت کنجاله کلزا (کانولا) بر رشد، ترکیب لاشه و پارامترهای بیوشیمیایی در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
44. بررسی اثرات هورمون 17- بتا استرادیول والرات بر تمایز گونادی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
45. بررسی امکان پرورش قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در استخرهای خاکی پرورش میگو چوئبده آبادان
46. بررسی امکان رسانش پایدار هورمون GnRHa با استفاده از آدجوانت ناقص فروند (FIA) در ماهی قزل آلای رنگین کمان
47. بررسی امکان تولید جمعیت تمام ماده تریپلوئید قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
48. بررسی امکان ساخت دستگاه رقم بند اتوماتیک اصلاح شده به منظور رقم بندی ماهی قزل آلا

 
بعد ادامه فهرست قبل
تبلیغات:


37.
بررسی اثر سطوح مختلف جایگزینی کنجاله کانولا به جای آرد ماهی بر لیپیدها و لیپوپروتئین های سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان 100 گرمی (Oncorhynchus mykiss)
نویسندگان: امید صفری(omid_safary[at]yahoo.com)، فتح اله بلداجی()،عبدالمجید حاجی مرادلو()
منبع: پژوهش و سازندگی بهار 1387; 21(1 (پی آیند 78) در امور دام و آبزیان):74-80. (انتشار توسط sid.ir)

خلاصه مقاله:
منابع پروتئین گیاهی نقش مهمی در کاهش هزینه جیره های غذایی بر عهده دارند. علاوه بر این، استفاده از این منابع در جیره غذایی ماهی اثرات متابولیکی مختلفی دارد. در این تحقیق از کنجاله کانولا (حاوی 12.5 میکرومول گلوکوسینولات در گرم ماده خشک) در 5 سطح جایگزینی 10، 20، 30، 40 و 50 درصد به جای آرد ماهی همراه با جیره شاهد در سه تکرار در قالب طرح کاملا تصادفی استفاده شد. تعداد 216 قطعه ماهی قزل آلای رنگین کمان با وزن متوسط 15±100 گرم انتخاب و در 18 وان (هر وان 12 قطعه) توزیع و پس از 2 هفته سازگاری، به مدت 56 روز با 6 جیره آزمایشی تغذیه شدند. در روز 56 آزمایش، از هر جیره بطور تصادفی 9 ماهی انتخاب، بیهوش و سپس از آنها خونگیری شد. پس از جداسازی سرم، میزان کلسترول تام، تری گلیسیرید، لیپوپروتئین با چگالی بالا، لیپوپروتئین با چگالی پایین و لیپوپروتئین با چگالی خیلی پایین اندازه گیری شد. این جایگزینی سبب ایجاد تفاوت معنی داری در معیارهای مورد ارزشیابی در مقایسه با جیره شاهد شد (p>0.05). با افزایش سطح جایگزینی، میزان کلسترول تام، تری گلیسرید، لیپوپروتئین های با چگالی پایین و بسیار پایین و شاخص تصلب شرائین بطور معنی داری (p>0.05)، کاهش و میزان لیپوپروتئین با چگالی بالا، میزان رشد ویژه (به جز جیره های حاوی 30، 40 و 50 درصد کانولای جایگزین)، شاخص وزن بدن (به جز جیره های حاوی 10 و 20 درصد) و وزن نهایی (به جز جیره های حاوی 10 و 20 درصد) بطور معنی داری (p>0.05) نسبت به جیره شاهد افزایش یافت. نتایج تحقیق حاضر نشان داد که جایگزینی کنجاله کانولا تا سطح 50 درصد بجای آرد ماهی جیره شاهد، بر اساس مطالعه های سرم خون ماهی و رشد امکان پذیر است.

بررسی اثر کورتیزول بر فعالیت بیگانه خواری ماکروفاژهای سر کلیه در ماهی قزل آلای رنگین کمان